KORISNIČKA PODRŠKA

Ukoliko vam treba pomoć, kontaktirajte nas

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

LOJALNOST SE ISPLATI

Instaliraj Samsung Members aplikaciju I iskoristi 15% popusta na novu kolekciju. Pogledaj više.

Reket za stoni tenis

po strani
za-muskarce
unisex
za-odrasle
12 proizvoda
Pročitajte

Ukoliko je stoni tenis postao vaš omiljeni vid rekreacije, a uz to ga praktikujete sa prijateljima, onda su i vama i njima potrebni kvalitetni reketi za stoni tenis. Ako se, pak, ovim sportom bavite profesionalno, onda sigurno znate da najbolju ponudu opreme za stoni tenis možete pronaći na Sport Vision Online Shop-u.

Reketi za stoni tenis koju su dostupni u našoj ponudi pripadaju brendu Butterfly. To je slučaj i kada su u pitanju loptice za stoni tenis, a koje su takođe deo naše ponude, ali i mrežica za stoni tenis. Svi ovi elementi sportske opreme od ključne su važnosti za bavljenje ovim sportom, koji je veoma brz i dinamičan.

S obzirom na to da izbor reketa direktno utiče na brzinu, spin i kontrolu loptice tokom igre, veoma je važno da vodite računa o kvalitetu drveta, ali i o debljini gume reketa koji koristite. Stoga obavezno nabavite i futrole za reket, koje će vam omogućiti lakše čuvanje i minimum oštećenja. Ponudu opreme za stoni tenis potražite na Sport Vision Online Shop-u i naručite je već danas.

string(0) ""
string(0) ""