Kada izaberete željeni proizvod potrebno je isti dodati u korpu.

Kako biste pristupili korpi i kreirali porudžbinu, potrebno je u gornjem desnom uglu odabrati korpu, klikom na taster Moja korpa, otvara se stranica sa pregledom sadržaja korpe (Slika 1).

A screenshot of a computerDescription automatically generated

 

Nakon pregleda korpe, potrebno je da odaberete način dostave (preuzimanje na paketomatu, regularna isporuka ili click&collect) i način plaćanja potrebno je odabrati plaćanje gift karticama (Slika 2).

A screenshot of a computerDescription automatically generated

 

Nakon odabira plaćanja gift karticama otvara se polje iz nastavka (Slika 3), potrebno je uneti broj gift kartice i sigurnosni kod koji se nalazi na poleđini gift kartice u donjem desnom uglu i da primenite gift karticu.

 

Ukoliko na gift kartici imate raspoloživ ceo iznos Vaše porudžbine, prikazaće Vam se informacija da sredstva na gift kartici u potpunosti mogu pokriti iznos porudžbine (Slika 4).

 

Ukoliko na gift kartici nemate raspoloživ ceo iznos Vaše porudžbine, prikazaće Vam se informacija da dostupna sredstva na kartici ne mogu pokriti u potpunosti iznos porudžbine (Slika 5).

Razliku do punog iznosa možete platiti korišćenjem druge gift kartice ili platiti pouzećem prilikom isporuke.

 

Ukoliko razliku do punog iznosa želite da platite korišćenjem druge gift kartice, potrebno je da odaberete opciju Dodaj gift karticu 2, nakon čega će vam se otvoriti polje u kome je neophodno da unesete broj kartice i sigurnosni kod koji se nalazi na poleđini kartice u donjem desnom uglu i da primenite gift karticu (Slika 6).

 

Ukoliko razliku do punog iznosa želite da platite korišćenjem treće gift kartice, potrebno je da po istom principu odaberete opciju Dodaj gift karticu 3, nakon čega će vam se otvoriti polje u kome je neophodno da unesete broj kartice i sigurnosni kod koji se nalazi na poleđini kartice u donjem desnom uglu i da primenite gift karticu (Slika 7).

 

Nakon što se završili sa unosom podataka sa gift kartica, potrebno je da pređete na sledeći korak i unesete podatke za isporuku, u slučaju da niste ulogovani na sajtu (Slika 8).

A screenshot of a computerDescription automatically generated

 

Nakon unosa podataka, potrebno je da pređete na sledeći korak gde možete videti pregled korpe i potvrditi porudžbinu (Slika 9).

A screenshot of a computerDescription automatically generated

 

Nakon uspešno kreirane porudžbine, prikazaće Vam se poruka iz nastavka (Slika 10). 

A screenshot of a computerDescription automatically generated