Poštovani potrošači,
Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je u mogućnosti da izadje u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata za nabavkom sportske obuće, odeće, rekvizita i sprava, garantovanog kvaliteta, po povoljnim cenama, na 5 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, bez kamate, bez limitiranja visine rate, ne opterećujući „keš“, čekove i platne kartice.

U doba ekonomske krize, i preopterećenosti porodičnog i ličnog budžeta, kupovina preko Administrative zabrane je pravo rešenje!

I ovim načinom kupovine možete da izaberete originalne proizvode Nike, Adidas, Reebok, Champion, Umbro, Ellesse, Sergio Tacchini, Lonsdale, Slezanger, Brugi, Timberland, Converse, Icepeak, J2C, Colmar... u blizu 80 prodavnica u Srbiji, i preko 20 u Beogradu omogućen je ovaj način kupovine.
Za kupovine u Beogradu, posebno ističemo naše maloprodajne objekte u tržnim centrima Ušće, Delta City, BIG Fashion, kao i radnju na Banovom Brdu, Požeška 67a. 
Putem Administrativne zabrane omogućena je kupovina u svim prodajnim kanalima Sport Visiona: Sport Vision (Multibrand), Buzz, Extra Sports, Champion, Kids, Run'n More, Outlet...

Kupci ovog vida prodaje imaju pogodnosti: pristupačne maloprodajne cene, bonuse, nagrade, akcije...

Omogućili smo kupovinu i PENZIONERIMA NA 5 RATA, BEZ KAMATE, SAMO SA POSLEDNJIM ČEKOM I LIČNOM KARTOM

U mogućnosti smo da vam ponudimo i koncept prodaje HAPPY DAY (posebna organizacija prodaje za partnere, 2 puta godišnje, sa posebnim pogodnostima).
Vršimo i prodaju za potrebe firmi-sindikata, radi učešća Ekipa na Radničkim-sindikalnim igrama. Za ovu kupovinu preko računa, možemo da ponudimo veći popust (i do 30% nize cene od maloprodajnih). 
Takođe omogućavamo kupovinu poklon kartica, (kao poklon najboljim radnicima, paketića, kao i opreme za rad...).
Smatramo da ovaj vid kupovine ima budućnost u mogućoj saradnji.
Da bi se omogućila kupovina putem Administrativne zabrane, potrebno je da vaša Firma - Sindikat potpise ugovor o poslovnoj saradnji. Vaše zahteve poslati na email obustave@sportvision.rs

U želji da prepoznate u našoj ponudi, interes zaposlenih i članova vašeg sindikata, radujemo se budućoj saradnji sa Vama!

U koliko Vaša Firma - Sindikat ima potpisan ugovor sa Sport Vision-om, potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane možete preuzeti u Vašoj obračunskoj službi finansija - Sindikatu. 
Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde na sajtu, klikom na linkove ispod:

obrazac za poslovne partnere
- za zaposlene u Vojsci i Ministarstvu odbrane
- za zaposlene u Policiji

 

Maloprodajni objekti u kojima možete kupovati putem administrativne zabrane:

(klikni na mapu za detalje o prodavnici)