NOVO RADNO VREME PRODAVNICA
OSTVARITE 5% POPUSTA NA PORUDŽBINU

plaćanjem karticama Banke Intese

POZOVITE NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama banke INTESA platite na 9 rata

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

Sindikalna prodaja - kupovina putem administrativne zabrane

Poštovani potrošači,

Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je u mogućnosti da izađe u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata sa nabavkom sportske obuće, odeće, rekvizita i sprava, garantovanog kvaliteta, po povoljnim cenama, od 2  do 12 mesečnih rata, po vašem izboru, putem Administrativne zabrane, bez kamate, bez limitiranja visine rate, ne opterećujući „keš“, čekove i platne kartice.

U vreme propterećenog kućnog budžeta, kupovina na broj rata po vašoj želji (od 2 do 12 mesečnih rata) bez kamate je parvo rešenje.

Ovim načinom kupovine možete da izaberete originalne proizvode: Nike, Adidas, Under Armour, Reebok, Champion, Umbro, Ellesse, New Balance, The North Face, Lonsdale, Puma,  Timberland, Converse, Icepeak, Colmar... u  preko 90 prodavnica u Srbiji, i u preko 30 u Beogradu, omogućen je ovaj način kupovine. Za kupovine u Beogradu, posebno ističemo naše maloprodajne objekte u tržnim centrima Ušće, Delta City, BIG Fashion, Galerija, BEO Shopping centar i Ada Mall. Putem Administrativne zabrane omogućena je kupovina u svim prodajnim konceptima Sport Visiona: Sport Vision, Buzz, Extra Sports, Kids, Run'n More i Outlet prodavnice.

Kupci koji koriste ovaj način kupovine imaju pogodnosti: odloženo beskamatno plaćanje, pristupačne maloprodajne cene, bonuse, akcije...

Ovakav vid prodaje odnosi se i na sniženja i akcijske ponude.

Kupovinom uz Administrativnu zabranu i Sport&Bonus karticu ostvaruju se dodatne pogodnosti kao i uz ostala sredstva plaćanja.

Omogućili smo kupovinu i PENZIONERIMA OD 2 DO 12 RATA, BEZ KAMATE, SAMO SA POSLEDNJIM ČEKOM I LIČNOM KARTOM.

U mogućnosti smo da vam ponudimo i koncept prodaje HAPPY DAY (posebna organizacija prodaje za partnere, 2 puta godišnje, sa posebnim pogodnostima).

Vršimo i prodaju za potrebe firmi-sindikata, radi učešća Ekipa na Team building-sindikalnim susretima. Za ovu kupovinu preko „računa“, možemo da ponudimo veći popust ( i do 30% niže cene od maloprodajnih).
Takođe omogućavamo kupovinu poklon kartica, (kao poklon najboljim radnicima, paketića, kao i opreme za rad...).
 

Da bi se omogućila kupovina putem Administrativne zabrane, potrebno je da vaša Firma – Sindikat  potpiše ugovor o poslovnoj saradnji. Vaše zahteve poslati na email obustave@sportvision.rs.

U želji da prepoznate u našoj ponudi, interes zaposlenih i članova vašeg sindikata, radujemo se budućoj saradnji!

U koliko Vaša Firma - Sindikat ima potpisan ugovor sa Sport Vision- om, potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane možete preuzeti u Vašoj obračunskoj službi finansija - Sindikatu. 

Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde na sajtu, klikom na linkove ispod:

Maloprodajne objekte u kojima možete kupovati putem administrativne zabrane možete pogledati ovde.