NOVO RADNO VREME PRODAVNICA
POZOVITE NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama banke INTESA platite na 9 rata

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

Sindikalna prodaja - kupovina putem administrativne zabrane

Poštovani potrošači,

Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je u mogućnosti da izadje u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata za nabavkom sportske obuće, odeće, rekvizita i sprava, garantovanog kvaliteta, po povoljnim cenama, na 9 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, bez kamate, bez limitiranja visine rate, ne opterećujući „keš“, čekove i platne kartice.

U vreme propterećenog kućnog budžeta, kupovina na 9 mesečnih rata bez kamate je parvo rešenje.

Ovim načinom kupovine možete da izaberete originalne proizvode: Nike, Adidas, Reebok, Champion, Umbro, Ellesse, New Balance, Lonsdale, Puma, Brugi, Timberland, Converse, Icepeak, J2C, Colmar... u oko 80 prodavnica u Srbiji, i u preko 20 u Beogradu, omogućen je ovaj način kupovine. Za kupovine u Beogradu, posebno ističemo naše maloprodajne objekte u tržnim centrima Ušće, Delta City, BIG Fashion i Ada Mall.Putem Administrativne zabrane omogućena je kupovina u svim prodajnim kanalima Sport Visiona: Sport Vision (Multibrand), Buzz, Extra Sports, Champion, Kids, Run'n More, Outlet...

Kupci ovog vida prodaje imaju pogodnosti: pristupačne maloprodajne cene, bonuse, nagrade, akcije...

Omogućili smo kupovinu i PENZIONERIMA NA 9 RATA, BEZ KAMATE, SAMO SA POSLEDNJIM ČEKOM I LIČNOM KARTOM.

U mogućnosti smo da vam ponudimo i koncept prodaje HAPPY DAY (posebna organizacija prodaje za partnere, 2 puta godišnje, sa posebnim pogodnostima).

Vršimo i prodaju za potrebe firmi-sindikata, radi učešća Ekipa na Radničkim-sindikalnim igrama. Za ovu kupovinu preko računa, možemo da ponudimo veći popust (i do 30% nize cene od maloprodajnih). 
Takođe omogućavamo kupovinu poklon kartica, (kao poklon najboljim radnicima, paketića, kao i opreme za rad...).
Smatramo da ovaj vid kupovine ima budućnost u mogućoj saradnji.

Da bi se omogućila kupovina putem Administrativne zabrane, potrebno je da vaša Firma - Sindikat potpiše ugovor o poslovnoj saradnji. Vaše zahteve poslati na email obustave@sportvision.rs.

U želji da prepoznate u našoj ponudi, interes zaposlenih i članova vašeg sindikata, radujemo se budućoj saradnji sa Vama!

U koliko Vaša Firma - Sindikat ima potpisan ugovor sa Sport Vision-om, potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane možete preuzeti u Vašoj obračunskoj službi finansija - Sindikatu. 

Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde na sajtu, klikom na linkove ispod:

Maloprodajne objekte u kojima možete kupovati putem administrativne zabrane možete pogledati ovde.

 

 

string(0) ""
string(0) ""