Poštovani potrošači,
Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je u mogućnosti da izadje u susret potrebama zaposlenih i članova sindikata za nabavkom sportske obuće, odeće, rekvizita i sprava, garantovanog kvaliteta, po povoljnim cenama, na 5 mesečnih rata, bez kamate, bez limitiranja visine rate, ne opterećujući „keš“, čekove i platne kartice putem administrativne zabrane.

U doba ekonomske krize, i preopterećenosti porodičnog i ličnog budžeta, kupovina preko Administrative zabrane je pravo rešenje!

I ovim načinom kupovine možete da izaberete originalne proizvode NIKE, adidas, Champion, Umbro, Ellesse, Sergio Tacchini, Reebok, Lonsdale, Slezanger, Brugi, Timberland, CONVERSE, Icepeak, Colmar... u blizu 60 prodavnica u Srbiji, i 20 u Beogradu omogućen je ovaj način kupovine.
Za kupovine u Beogradu, posebno ističemo naše radnje u Bulevaru kralja Aleksandra 28 - 32, preko puta Crkve Svetog Marka , na blizu 600 metara kvadratnih, gde je izloženo preko 6.000 artikala i 600 modela patika, kao i radnju na Banovom Brdu, Požeška 67a. 

Kupci ovog vida prodaje imaju sve pogodnosti kao i „keš“ kupci: pristupačne maloprodajne cene, bonuse, nagrade, akcije...
U mogućnosti smo da vam ponudimo i koncept prodaje HAPPY DAY (posebna organizacija prodaje za partnere, 2 puta godišnje, sa posebnim pogodnostima).
Vršimo i prodaju za potrebe sindikata-firmi, radi učešća Ekipa na Radničkim-sindikalnim igrama. Za ovu kupovinu preko računa, možemo da ponudimo veći popust (i do 30% nize cene od maloprodajnih). 
Takođe omogućavamo kupovinu vaučera, (kao poklon najboljim radnicima, paketića, kao i opreme za rad...).
Smatramo da ovaj vid kupovine ima budućnost u mogućoj saradnji.
Da bi se otvorila mogućnost kupovine Preko Administrativne zabrane, potrebno je da vaš Sindikat ili firma potpise ugovor o poslovnoj saradnji. Vise pojedinosti na email obustave@sportvision.rs

Omogućili smo kupovinu i PENZIONERIMA NA 5 RATA, BEZ KAMATE, SAMO SA POSLEDNJIM ČEKOM I LIČNOM KARTOM 

U želji da prepoznate u našoj ponudi, interes zaposlenih i članova vašeg sindikata, radujemo se budućoj saradnji sa Vama!

U koliko Vaš Sindikat - Firma ima potpisan ugovor sa Sport Vision-om, potreban obrazac za kupovinu putem administrativne zabrane možete preuzeti u Vašoj službi finansija - Sindikatu. 
Zaposleni u VOJSCI I POLICIJI, obrazac Administrativne zabrane, mogu da preuzmu ovde na sajtu, klikom na linkove ispod:

- za zaposlene u Vojsci i Ministarstvu odbrane
- za zaposlene u Policiji

Maloprodajni objekti u kojima možete kupovati putem administrativne zabrane:

(klikni na mapu za detalje o prodavnici)