OSTVARITE 5% POPUSTA NA PORUDŽBINU

plaćanjem Banca Intesa karticama

POZOVITE NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

SINDIKALNA PRODAJA

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

O nama
O nama

MESTO SA JASNOM SPORTSKOM VIZIJOM

Sport Vision je lider sportske maloprodaje na Balkanu. Osnovan je 1996. godine kao kompanija čije su osnovne delatnosti trgovina, maloprodaja i veleprodaja u oblasti sportske industrije. Danas Sport Vision zapošljava više od 4250 radnika i posluje u 10 zemalja u regionu − Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija, Rumunija, Bugarska i Grčka, a sedište kompanije nalazi se u Beogradu.

Naš uspeh zasnovan je na profesionalizmu, pouzdanosti i inovacijama koje vrednujemo i želimo da ponudimo našim klijentima, partnerima, potrošačima i zaposlenima.

 

Naši brendovi i koncepti

Kao vodeći maloprodajni lanac u regionu, imamo strateško partnerstvo sa brendovima Nike, adidas, Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Converse, Colmar, Timberland… Pored toga, Sport Vision ima svoj sektor Licence sa licenciranim i distributivnim pravima za Champion, Umbro, Lotto, Ellesse i mnoge druge brendove.

U okviru maloprodajnog lanca, pored Sport Vision multibrend koncepta, nalaze se i Buzz Sneaker Station, jedinstvena destinacija za sve sneaker entuzijaste, Tike koncept koji nudi limitiranu seriju patika, Run’n More specijalizovana prodavnica za trkače i Extra Sports kao mesto za porodičnu kupovinu.

 

Pouzdanost

Sport Vision je moderna kompanija koju odlikuju fleksibilnost, profesionalizam i dinamična strategija razvoja. Od samog osnivanja pozicionirala se na tržištu prepoznatljivim brendovima. Brz odgovor na zahteve tržišta i profesionalni odnos sa potrošačima i partnerima definisao je Sport Vision kao kompaniju od poverenja. Cilj je da zadržimo lidersku poziciju u maloprodaji i da ostanemo inspirisani i aktivno povezani sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima kroz jedinstveno iskustvo kupovine i dizajn proizvoda koji potvrđuju stil njihovih novih vlasnika.

 

Doprinos zajednici

Društvena odgovornost i saradnja su obeležja naše kompanijske kulture. Sport Vision ispunjava svoju odgovornost prema društvu prepoznajući potrebe mladih talenata, dece školskog uzrasta i osetljivih kategorija. Aktivno ulažemo u razvoj sporta i ponosni smo partneri mnogih profesionalnih sportista, klubova, kampova, teretana i mladih koji imaju veliki sportski potencijal.

Kompanija posluje na etički i održiv način, baveći se ekološkim i društvenim uticajima. Mi razumemo koliku odgovornost imamo prema zajednici i trudimo se svim snagama da napravimo pozitivan uticaj u društvu.