Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odeće i opreme na tržištu balkanskog regiona. Sa različitim sportskim konceptima, posluje u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini,Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji. Ima rasprostranjenu malorodajnu mrežu kao i online prodavnice.

Kompanija je osnovana 1996. godine u Bijeljini, a sedište je u Beogradu.

Sport Vision je zastupnik renomiranih sportskih brendova ChampionEllesseUmbroNew BalanceNorth Face i mnogih drugih. Takođe je i partner vodećih svetskih sportskih brendova NikeAdidasReebokUnder Armour, čiji proizvodi se mogu naći u svim maloprodajnim objektima kompanije.

U kompaniji Sport Vision zaposleno je više od 4000 ljudi i taj broj se svakodnevno uvećava.

Poslovanje kompanije Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini, razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja, ujedno, obezbeđuje i ostvarivanje finansijskih uspeha.

Kompaniju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentisana sa prepoznatljivim brendovima. Brzo reagovanje na tržišne zahteve i profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima, čine Sport Vision kompanijom kojoj se veruje. Sport Vision aktivno ulaže u razvoj sporta i mladih sportista.