Sport Vision je lider sportske maloprodaje na Balkanu. Osnovan je 1996. godine kao kompanija čije su osnovne delatnosti trgovina, maloprodaja i veleprodaja u oblasti sportske industrije. Danas Sport Vision zapošljava više od 4500 radnika i posluje u 13 zemalja − Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija, Rumunija, Bugarska, Grčka, Republika Češka, Slovačka i Mađarska, a sedište kompanije nalazi se u Beogradu.

Naš uspeh zasnovan je na profesionalizmu, pouzdanosti i inovacijama koje vrednujemo i želimo da ponudimo našim klijentima, partnerima, potrošačima i zaposlenima.

 

Naši brendovi i koncepti

Kao vodeći maloprodajni lanac u regionu, imamo strateško partnerstvo sa brendovima Nike, adidas, Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Columbia, Converse, Colmar, Timberland… Pored toga, Sport Vision ima svoj sektor Licence sa licenciranim i distributivnim pravima za Champion, Umbro, Lotto, Ellesse i mnoge druge brendove.

U okviru maloprodajnog lanca, pored Sport Vision multibrend koncepta, nalaze se i Buzz Sneaker Station, jedinstvena destinacija za sve sneaker entuzijaste, Tike koncept koji nudi limitiranu seriju patika, Run’n More specijalizovana prodavnica za trkače i Extra Sports kao mesto za porodičnu kupovinu.

 

Pouzdanost

Sport Vision je moderna kompanija koju odlikuju fleksibilnost, profesionalizam i dinamična strategija razvoja. Od samog osnivanja pozicionirala se na tržištu prepoznatljivim brendovima. Brz odgovor na zahteve tržišta i profesionalni odnos sa potrošačima i partnerima definisao je Sport Vision kao kompaniju od poverenja. Cilj je da zadržimo lidersku poziciju u maloprodaji i da ostanemo inspirisani i aktivno povezani sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima kroz jedinstveno iskustvo kupovine i dizajn proizvoda koji potvrđuju stil njihovih novih vlasnika.

 

Doprinos zajednici

Društvena odgovornost i saradnja su obeležja naše kompanijske kulture. Sport Vision ispunjava svoju odgovornost prema društvu prepoznajući potrebe mladih talenata, dece školskog uzrasta i osetljivih kategorija. Aktivno ulažemo u razvoj sporta i ponosni smo partneri mnogih profesionalnih sportista, klubova, kampova, teretana i mladih koji imaju veliki sportski potencijal.

Kompanija posluje na etički i održiv način, baveći se ekološkim i društvenim uticajima. Mi razumemo koliku odgovornost imamo prema zajednici i trudimo se svim snagama da napravimo pozitivan uticaj u društvu.