KOMPANIJA SPORT VISION

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odeće i opreme  na tržištima Balkana. Kompanija je osnovana 1996. godine u Bijeljini, a sedište je u Beogradu.
Sport Vision partner je vodećih svetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Timberland, Converse, distributer je brendova New Balance i Helly Hansen a kompanija ima i ugovore o licencnoj proizvodnji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Ellesse, Lonsdale, Sergio Tacchini, Slazenger i mnogih drugih.

Maloprodajna mreža broji više od 280 prodajnih objekata u 8 država -  Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji.

U kompaniji Sport Vision radi više od 1800 ljudi i taj broj se svakodnevno uvećava.
Poslovanje kompanije Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja, ujedno, obezbeđuje i ostvarivanje finansijskih uspeha.

Sport Vision ponosni je sponzor muškog i ženskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda, svih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, fudbalskog kluba Vojvodina i mnogih individualnih sportista.

MISIJA
Da budemo maloprodajni lider, uvek inspirativan i aktivno povezan sa svojim potrošačima, klijentima i partnerima, kroz jedinstveno maloprodajno iskustvo i dizajn proizvoda, oplemenjujući životni stil naših potrošača.

VIZIJA
Da budemo najveći i najbolji sportski maloprodajni lanac u regionu, da uvodimo inovacije, da istražujemo i isporučujemo najbolje.