-20% na SVE i na već sniženo

Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 8000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pravila Sport&Bonus Programa

PRAVILA PROGRAMA „Sport&Bonus“ 

Sport Vision je pokretač programa lojalnosti „sport&bonus“(„program“) i izdavač „sport&bonus“ kartice („kartica“).

Korisnik programa može postati svako fizičko lice sa navršenih 16 godina života sa prebivalištem u Republici Srbiji koja fizički ili preko svog mobilnog telefona ispuni pristupnu izjavu na jednom od prodajnih mesta koja su uključena u program ili verifikuje svoj broj mobilnog telefona prilikom regisgtracije korisničkog naloga. Potpisom pristupne izjave, davanjem saglasnosti preko svog mobilnog telefona, ili verifikacijom broja mobilnog telefona, pojedinac potvrđuje da je saglasan sa ovim Opštim uslovima i da je upoznat i saglasan sa Politikom privatnosti.

Svi obavezni podaci na pristupnoj izjavi ili prilikom registracije korisničkog naloga moraju biti popunjeni i pojedinac odgovara za istinitost i tačnost svih navedenih podataka na svim obrascima povezanim sa upotrebom kartice.

Partneri programa su sva pravna lica koja sa Sport Vision potpišu ugovor o zajedničkoj promociji „sport&bonus“ programa.

Sport Vision zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja i da promeni ili u potpunosti ukine elemente programa. O svakoj izmeni pravila kao i promeni partnera programa, Sport Vision će korisnika programa obavestiti na odgovarajući način. Aktuelna pravila programa i spisak partnera programa su dostupni na internet adresi www.sportandbonus.com. Ako korisnik programa upotrebljava karticu nakon objavljenih promena, znači da je sa njima saglasan.

Kartica nije prenosiva na drugo lice i može je koristiti isključivo registrovani korisnik programa čiji je potpis na pristupnoj izjavi ili koji je dao saglasnost preko svog mobilnog telefona prilikom učlanjenja ili se na drugi način učlanio u program. Fizičko lice se može samo jednom registrovati u program i imati samo jednu karticu. Sport Vision i partneri programa zadržavaju pravo da u svakom trenutku provere identitet korisnika kartice. Spisak aktuelnih partnera kao i lista odabranih prodajnih mesta na kojima važi program, način registracije, sakupljanje bodova i benefiti programa se mogu proveriti na www.sportandbonus.com ili na nekom od prodajnih mesta partnera programa.

Da bi dobio bodove ili iskoristio neku od pogodnosti programa korisnik programa je dužan da pre plaćanja pokaže karticu osoblju Sport Vision ili partnera programa kod koga se obavlja transakcija, odnosno da potvrdi broj kartice prilikom Online kupovine u za to predviđeno polje. Naknadno upisivanje bodova nije moguće. Sport Vision zadržava pravo da dodeljuje, menja i poništi benefite programa po sopstvenom nahođenju, bez saglasnosti korsnika programa.

Nakon svake kupovine u fizičkim radnjama partnera programa član osvaja 1 bod na svakih potrošenih 100 dinara. Bodovi se sakupljaju tokom jednog obračunskog perioda i po isteku istog se poništavaju. Obračunski periodi su od 1. marta do 31. avgusta i od 1. septembra do 28. (29.) februara. Bodovi osvojeni prilikom Online kupovine dodaju se na korisnički nalog 20 dana od dana porudžbine. U zavisnosti od potrošnje u jednom obračunskom periodu korisnik dobija mega bonus tj. popust na narednu kupovinu uz sport&bonus karticu u iznosima: 1000, 1500, 2000, 3000 ili 5000 dinara, koji može iskoristiti na početku narednog obračunskog perioda. Ukoliko je korisnik u jednom obračunskom periodu sakupio 120-249 bodova, dobija popust na naredni račun u iznosu od 1000 dinara. Ukoliko je korisnik sakupio 250-499 bodova, dobija popust u iznosu od 1500 dinara. Ukoliko je korisnik sakupio 500-899 bodova, dobija popust u iznosu od 2000 dinara. Ukoliko je korisnik sakupio 900-1499 bodova, dobija popust u iznosu od 3000 dinara. Ukoliko je korisnik sakupio preko 1500 bodova, dobija popust u iznosu od 5000 dinara. Npr. član koji je sakupio 120 bodova dobija popust u vrednosti 1000 dinara. Ako iznos njegovog računa na početku narednog obračunskog perioda bude recimo 3500 dinara, umanjiće se za 1000 dinara i iznosiće 2500 dinara. Rok za korišćenje mega bonusa je 2 meseca (do 31.oktobra, odnosno do 30. aprila). Bonus se dodeljuje korisniku po završetku obračunskog perioda nakon obrade podataka o kupovini koja traje najvise 5 dana, a članovi programa će biti informisani o iznosu osvojenog mega bonusa. Korisnici sa registrovanim korisničkim nalogom mogu u svakom trenutku, putem opcije „Moj Sport&Bonus“ proveriti status svojih bodova i bonusa. U slučaju pekoračenja ovog vremenskog roka, bonusni bilans se otpisuje u korist Sport Vision-a. Ukoliko je korisnik programa sakupio više od 2000 bodova, može dobiti i druge prodajne podsticaje po slobodnom nahođenju Sport Vision-a. Bodovi osvojeni prilikom jedne kupovine se poništavaju na kraju šestomesečnog obračunskog perioda. Benefite (Prodajne podsticaje) programa nije moguće kombinovati sa drugim benefitima koji važe u prodajnim objektima Sport Visioni partnera programa i Internet Prodavnicama.

U slučaju ukidanja programa svi do tada skupljeni dinari popusta moći će da se iskoriste u roku od 30 dana od objave o ukidanju programa. Bodovi na kartici se ne mogu zameniti za gotovinu. Korisnik programa može imati i sledeće pogodnosti: Sniženo uz sport&bonus karticu“ – proizvodi čija je cena snižena uz sport&bonus karticu, „Poklon uz sport&bonus karticu“- proizvodi uz koje se dobijaju vidno naznačeni pokloni. U slučaju kupovine pomoću poklon kartice, vaučera ili e-vaučera ili u slučaju plaćanja robe preko računa ne mogu se ostvarivati pogodnosti programa.

U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik programa je obavezan da karticu blokira preko svog online korisničkog naloga ili da nestanak kartice prijavi na besplatni Call centar u roku od 24h od trenutka otuđenja kartice, nakon čega će kartica biti blokirana, kako bi se sprečila zloupotreba. Ukoliko korisnik programa ima sakupljene bodove na nestaloj kartici, Sport Vision će sakupljene bodove sa nestale kartice preneti na novu karticu na zahtev korisnika programa. Ukoliko korisnik programa ne prijavi gubitak kartice, Sport Vision nije odgovoran za eventualnu zloupotrebu i gubitak bodova.

Korisnik programa ima pravo da u svakom trenutku preko svog online korisničkog naloga izmeni podatke koje je prethodno dostavio Sport Vision i otkaže članstvo u programu. Korisnik programa takođe ima pravo da pozivom na besplatni Call centar otkaže korišćenje kartice, uz povrat kartice izdavaču. Važenje kartice prestaje od trenutka kada Sport Vision primi obaveštenje o otkazu i vraćanju kartice. Sport Vision može prema sopstvenoj proceni i bez prethodne najave isključiti iz programa bilo kog korisnika programa. Sport Vision je dužan da korisnika programa obavesti o isključenju, ali nije obavezan da obrazloži svoju odluku korisniku programa. Ukoliko korisnik programa iz tehničkih razloga ne može da realizuje svoj benefit može se obratiti Call centru 38111 422 14 33. Svako neovlašćeno kopiranje, umnožavanje ili zloupotreba kartice biće sankcionisana u skladu sa zakonskim propisima.