MI SMO ONLINE, A VI OSTANITE KOD KUĆE
NOVI ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA

za povrate, zamene artikala i zamene veličina je 45 dana

NOVO RADNO VREME

NAŠIH MALOPRODAJNIH OBJEKATA

KORISNIČKA PODRŠKA

Ukoliko vam treba pomoć, kontaktirajte nas

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama banke INTESA platite na 9 mesečnih rata bez kamate.

BESPLATNA ISPORUKA

Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

Najčešća pitanja

POTREBNA VAM JE POMOĆ? POZOVITE NAS BESPLATNO NA 0800 003 004 ILI NAM PIŠITE

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije, čim bude postojala takva mogućnost obavestićemo Vas. Robu nije moguće isporučiti ni na teritoriju Kosova i Metohije.

Moguće je zameniti artikal koji ste poručili za bilo koji drugi artikal iste cenovne kategorije, više ili niže, kako to možete uraditi pročitajte OVDE.

Artikle kupljene putem Online prodavnice nije moguće menjati niti reklamirati u maloprodajnim objektima SportVision, način zamene artikala možete pronaći OVDE dok način reklamacije artikala možete naći OVDE.

Možete izvršiti povrat novca za kupljene artikle, više detalja o tome pročitajte OVDE.

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje više detalja možete pročitati OVDE.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje više detalja možete pročitati OVDE.

Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Možete, ali je potrebno da to uradite u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine. Porudžbinu možete otkazati telefonskim pozivom na broj telefona 0800 003 004 (besplatan poziv iz svih mreža fiksne i mobilne telefonije) ili slanjem e-maila na online@sportvision.rs

Ukoliko želite da dobijeni artikal reklamirate molimo Vas da pročitate kako da to uradite OVDE.

Dan pre isporuke dobićete email na adresu koju ste ostavili prilikom poručivanja da sutradan možete očekivati isporuku, Na dan isporuke stićiće Vam potvrdni SMS od kurirske službe da ćete tog dana imati isporuku od SportVision-a. Pola sata pre isporuke kurir će Vas kontaktirati kako bi proverio da li ste na adresi.

Možete platiti u gotovini, kuriru na ruke prilikom isporuke, karticama na 6 mesečnih rata bez kamate o čemu sve detalje možete pročitati OVDE ili karticama jednokratno u trenutku kupovine o čemu sve detalje možete pročitati OVDE.

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-18h više informacija možete pronaći OVDE.

Radno vreme korisničke podrške je:

radnim danima od 9h do 21h;
subotom od 9h do 15h;
nedeljom korisnička pordška ne radi.

 Minimalna vrednost porudžbine je 1000 RSD.

Isporuka se vrši samo radnim danima od 8-18h.

Za sve porudžbine sa sajta www.sportvision.rs je besplatna.

Ne brinite, kurir će Vam poslati sms sa njegovim brojem telefona na koji ga možete kontaktirati i dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko i ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.

Moguće je izvršiti zamenu veličine poručenih artikala, kako to možete uraditi pročitajte OVDE.

Potrebno je da kliknete na link Prijavite se, a zatim na link, Zaboravili ste lozinku? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.

Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate pozivom na broj telefona 0800 003 004 (besplatan poziv iz svih mreža fiksne i mobilne telefonije) i mi ćemo poručiti za Vas.

string(0) ""
string(0) ""