ISPORUKA BLACK FRIDAY
OSTVARITE 5% POPUSTA NA PORUDŽBINU

plaćanjem Banca Intesa karticama

POZOVITE NAS BESPLATNO
CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

Isporuka u danu 

Isporuka u danu 

Svoje omiljene artikle iz ponude Sport Vision online shop-a sada možete dobiti u manje od 24h od porudžbine. Usluga "Isporuka u danu" dostupna je za artikle koji su obeleženi markicom "Isporuka u danu".
Ovde staviti fotografiju markice

Usluga „Isporuka u danu“ moguća je za sve porudžbine kreirane radnim danima. Ukoliko se roba dostavlja na području Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 14h, kako bi roba bila dostavljena do 20h istog dana.  Ukoliko se roba dostavlja na području van Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 11:30h, kako bi roba bila dostavljena do 20h istog dana.  Cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.

Za sve porudžbine kreirane radnim danima od 14h do 13:59h (za isporuku na teritoriji Beograda) i od 11:30h do 11:29h narednog dana (za isporuku na teritoriji van Beograda), isporuka je narednog dana do 20h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.
Za porudžbine kreirane petkom nakon 14h (za isporuku na teritoriji Beograda), odnosno nakon 11:30h (za isporuku na teritoriji van Beograda)  isporuka je u ponedeljak do 20h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.


Usluga „Isporuka u danu“ dostupna je za sledeća mesta i gradove u Srbiji: Beograd, Aranđelovac, Batajnica, Čačak Gornji Milanovac, Inđija, Kovin, Kragujevac, Lazarevac, Mladenovac, Nova Pazova, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Ruma, Smederevo, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šabac, Valjevo, Zrenjanin, Subotica.Svoje omiljene artikle iz ponude Sport Vision online shop-a sada možete dobiti u manje od 24h od porudžbine. Usluga "Isporuka u danu" dostupna je za artikle koji su obeleženi markicom "Isporuka u danu", a deo su ove liste.
          *izgled obeleživača isporuka u danu
 

Usluga „Isporuka u danu“ moguća je za sve porudžbine kreirane radnim danima. Ukoliko se roba dostavlja na području Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 14h, kako bi roba bila dostavljena do 21h istog dana.  Ukoliko se roba dostavlja na području van Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 11:30h, kako bi roba bila dostavljena do 21h istog dana.  Cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.

Za sve porudžbine kreirane radnim danima od 14h do 13:59h (za isporuku na teritoriji Beograda) i od 11:30h do 11:29h narednog dana (za isporuku na teritoriji van Beograda), isporuka je narednog dana do 21h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.
Za porudžbine kreirane petkom nakon 14h (za isporuku na teritoriji Beograda), odnosno nakon 11:30h (za isporuku na teritoriji van Beograda)  isporuka je u ponedeljak do 21h. U ovom slučaju cena usluge "Isporuka u danu" iznosi 348 dinara.

Usluga „Isporuka u danu“ dostupna je za sledeća mesta i gradove u Srbiji: Beograd, Aranđelovac, Batajnica, Čačak Gornji Milanovac, Inđija, Kovin, Kragujevac, Lazarevac, Mladenovac, Nova Pazova, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Ruma, Smederevo, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šabac, Valjevo, Zrenjanin, Subotica.

Za grad Beograd, usluga “danas za danas” dostupna je na teritoriji centralnih gradskih opština plus Surčin, Batajnica, Borča, Kaluđerica, Petlovo brdo (bez Železnika, Sremčice, Leštana, Grocke, Resnika, Barajeva, Ostružnice, Obrenovca, Mladenovca).