Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
KANDER – OUTDOOR SPORTSKO ISKUSTVO BEZ KOMPROMISA
Outdoor
11.11.2022.
Outdoor

KANDER – OUTDOOR SPORTSKO ISKUSTVO BEZ KOMPROMISA

11.11.2022.

Neukrotiva priroda i komfor deluju potpuno nespojivo, međutim, Kander je i to učinio mogućim. Ovaj brend odavno je postao sinonim za neponovljivo sportsko iskustvo na otvorenom tokom hladnih zimskih meseci. On prkosi hladnoći, sumaglici, mokrim i klizavim stazama, divljim i nepristupačnim terenima i postaje lider na svetskom tržištu kada je outdoor sportska oprema u pitanju. Silueta ovog brenda inspirisana je švajcarskim neukrotivim glečerima, pa je i ime dobila po strmom glečeru Kanderfirn koji se nalazi u Bernskim Alpima, pozicioniran južno od mesta Kandersteg. Usponi koji pozivaju na pokret, a koji se mogu savladati samo uz vrhunsku outdoor opremu visokih performansi.

 

DIZAJN KOJI IDE U KORAK SA VREMENOM

Dizajneri sa bogatim iskustvom predstavljaju inovacije u izradi outdoor obuće za odrasle i decu, ali i jakni, kišnih kabanica, vreća za spavanje, ranaca, termos flašica, štapova za planinarenje i rukavica, što ovaj brend čini jedinstvenim na tržištu. Svaki deo outdoor opreme je visokofunkcionalan, lagan za pakovanje i nošenje. Ranci su izrađeni od izdržljivih materijala sa mnoštvom džepova u koje možete spakovati bukvalno sve što ste naumili da ponesete. Kander ništa ne prepušta slučaju, tako da se slobodno možete osloniti na to da ćete dobiti najbolje tokom svog avanturističkog izazova.

Kvalitetni materijali u sudaru sa novim tehnologijama stvaraju sportsku opremu koja će lako odgovoriti na sve izazove koje pred nju postavite. Ovde se poseban akcenat stavlja na obuću koja vašem koraku daje sigurnost i potporu, ali uz nenametljivu lakoću i vanvremensku udobnost. Jedinstveni dizajn sa pažljivo osmišljenim i strateški postavljenim detaljima omogućava vam da bezbrižno i neometano osvajate zacrtane ciljeve. Materijali su vodonepropusni, ali sa savršenim balansom prozračnosti i topline, dok đon lagano prianja na podlogu čineći svaki vaš korak sigurnim.

Brend Kander ne brine isključivo o udobnosti i funkcionalnosti sportske opreme koju potpisuje, već posebnu pažnju pridaje i dizajnu. Cipele nisu glomazne, pa se mogu nositi i na gradskim ulicama savršeno se uklapajući uz vaš urbani outfit. Smela kombinacija boja i materijala dopašće se i vašim juniorima.

 

TEHNOLOGIJE OBUĆE PO KOJIMA JE KANDER PREPOZNATLJIV

Waterproof tehnologija vaša stopala održava suvim i u dubokom snegu, a doprinosi i lakšem odbijanju blata i vode, kao i bržem sušenju gornjišta.

Breathable mesh membrana održava konstantni balans između prozračnosti i topline unutar cipela.

Toe guard gumena kapica štiti prste od udaraca na nepristupačnijim stazama i povećava udobnost.

Griptech tehnologija đona donosi sjajan grip i čak 20% više podrške i izdržljivosti na suvim i vlažnim terenima. Maksimalno prianjanje uz podlogu omogućeno je na prednjem delu cipela zahvaljujući geometrijski oblikovanom đonu.

Durable textile materijal gornjeg dela cipela donosi nenadmašnu udobnost, izdržljivost i lako se održava iz sezone u sezonu.

Premium leather je oznaka za specifične tipove kože koji se koriste prilikom izrade obuće, a odlikuje ih udobnost i prepoznatljiva sportska elegancija.

Heel comfort pilon na đonu ispod pete doprinosi odličnom prijanjanju uz podlogu, čime se stopalu obezbeđuje prirodniji dodir sa tlom, uz garantovani osećaj udobnosti.

Snowproof tehnologija donosi adekvatnu zaštitu od snega koji brzo pada sa površine olakšavajući kretanje.

Kander nam poručuje da nema prepreka kada su sportski izazovi u pitanju. Nakon naporne radne nedelje, nagomilanih obaveza, sedenja pored računara priroda je najbolji iscelitelj. U svako doba godine i svim vremenskim uslovima. Nema izgovora. Samo izazovite!

Sportsku outdoor obuću, odeću i opremu iz najnovije kolekcije brenda Kander možete pronaći u svim našim prodavnicama ili na veb šopu. Odaberite modele koji najviše prijaju vašem senzibilitetu i ukusu, a o vrhunskim performansama ne brinite. O tome se brine Kander.

 

Sport Vision tim

 

Slični članci

14.
Nov.
Outdoor
Iz brenda Columbia stiže nam FACET 75 ALPHA – model koji je dizajniran za sve vremenske prilike i sve uslove na stazi. Moderne, vodootporne cipele za h...
26.
Oct.
Outdoor
Ove sezone, Jack Wolfskin nam donosi novu kolekciju sportskih modela specijalno dizajniranih za hiking. Modeli su dostupni u Sport Vision prodavnicama, kao i...
12.
Sep.
Outdoor
Bilo da ste strastveni ljubitelj prirode ili tek početnik u svetu aktivnosti na stazi, neophodno je da posedujete odgovarajuću obuću. Pitanje koju vrstu odab...
06.
Jul.
Outdoor
Bilo da ste početnik ili već iskusni kamper, uvek je dobro da u svoju novu avanturu krenete adekvatno opremljeni.
06.
Mar.
Outdoor
Predstavljamo vam top pet outdoor brendova koje morate uvrstiti u svoju kolekciju ako ste ljubitelj aktivnosti na otvorenom.
28.
Nov.
Outdoor
Planirate da se upustite u novu avanturu na otvorenom, ali niste sigurni šta sve treba da ponesete sa sobom. Naš vodič za početnike vam može po...
18.
Nov.
Outdoor
Povežite se sa prirodom, oslobodite svoj duh i pomerite granice izdržljivosti u vrhunskoj outdoor opremi. Saznajte više o novoj kolekciji brenda ...