Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
NAŠA PREPORUKA: Ove jakne su idealne za zimu
Zimski trendovi
02.12.2020.
Zimski trendovi

NAŠA PREPORUKA: Ove jakne su idealne za zimu

02.12.2020.

Teško im je odoleti za koji god model ili brend da se odlučite – tako bi se ukratko mogao opisati naš stav kada govorimo o jaknama koje možete pronaći u našoj ponudi. I pritom nismo nimalo pristrasni.

I ove godine obraćamo pažnju na svaki detalj, kroj, dužinu i dizajn. Biramo podjednako i duge i kratke, jakne svedenijih ili jarkih boja (i print je neizostavan), a vodimo računa i o aktivnostima kojima su namenjene. Ovo su modeli koji su naša preporuka i apsolutni favoriti za ovu jesen i zimu.

Tople su, udobne, lake za kombinovanje i, što je najvažnije, ispunjavaju kriterijume kako profesionalnih sportista, tako i ljubitelja sportskog stila i zimskih aktivnosti.

adidas XPLORIC Parka za muškarce – savršena za hladne dane

Svako ko je bar jednom u zimskom periodu nosio parku, zna da je napravio pravi izbor za hladne dane. Visoka kragna, dugi kroj sa rajsferšlusom i krznom na kapuljači (koje se lako stavlja i skida) razlozi su zbog kojih parke nosimo i tokom jeseni i tokom zime.

Naš izbor za ovu sezonu je muški model adidas XPLORIC Parka u oker tonovima, zato što je fenomenalno krojen, postavljen i ima sasvim dovoljno džepova da ugrejete ruke tokom hladnih dana, ali i da u njih smestite neophodne potrepštine. Malo je reći da ga obožavamo.

The North Face 1996 Retro Nuptse – za urbane i moderne devojke

Tamno ružičasti tonovi u zimskim izdanjima – oooo da, još kako da! Zbog toga smo se praktično "zalepili" za ovu The North Face Retro žensku jaknu kojom dominira baš ta nijansa ružičaste boje. Kratkog je kroja i fenomenalno stoji, pa vam predlažemo da je ove sezone birate za sva urbana, gradska izdanja, jer će im savršeno pristajati.

Nike Sportswear Down Jacket – udobna i topla puf jakna za devojčice

Ima nešto posebno u puf jaknama, zar ne? Naročito kada je njihov dizajn upotpunjen diskretnim, a ipak efektnim brendingom nežno ružičaste boje, koji joj daje na upečatljivosti. Naš favorit za ovu zimu je Nike Sportswear Down jakna za devojčice, zato što pruža adekvatnu zaštitu od hladnoće, a uz to je udobna, ima kapuljaču i rajsferšlus celom dužinom. Punjena je laganim pačijim perjem koje zadržava unutrašnju toplotu i sintetičkom izolacijom u rukavima, što je, uz atraktivan dizajn, čini pravim izborom za ove hladne dane.  

Champion ženska jakna – unesite malo sjaja u svaki dan

Najbolji način da unesete malo sjaja u svoje svakodnevne odevne kombinacije jeste da ponesete ovu fenomenalnu Champion žensku jaknu u metalik tonovima. Na prvi pogled nas nije privukla samo njena boja, već i odličan kroj koji prati liniju tela, a ipak pruža neophodnu zaštitu od hladnoće. Poseban favorit nam je kapuljača, koja je nešto šireg oboda u odnosu na standardne modele, pa je samim tim savršena za vetrovite dane, kada je često prebacimo i preko kape koju nosimo.

Ellesse Emanuel muška ski jakna – za istinske ljubitelje avantura na snegu

Ellesse ski kolekcija dobro je poznata u krugovima ljubitelja avantura na snegu, a mi smo kao favorit za ovu sezonu odabrali model Ellesse Emanuel mušku ski jaknu koja će biti vaš savršen saveznik u svim ski poduhvatima. Iako još uvek ne znamo kakva će situacija biti zbog trenutne epidemiološke situacije, te da li će ski centri raditi, smatramo da je ova Ellesse ski jakna odlična investicija i za naredne zimske sezone, pa se sigurno nećete pokajati ako je kupite.

Atraktivna zaštita od hladnoće – Colmar ženska jakna za skijanje

Dizajnirana za oštro planinsko vreme, ova Colmar ženska ski jakna idealna je za sve dame koje vole taj sport i zime provode na planini. Pored laganog i toplog Thermore® EVOdown® punjenja, jakna je izrađena i od izdržljivog i fleksibilnog recikliranog poliesterskog materijala, sa rastegljivom postavom koja će vam omogućiti neometano kretanje. Veoma je prozračna, vodootporna i sadrži podesivu kapuljaču sa veštačkim krznom i visokom kragnom, pa možemo reći da je savršena za stazu.

Killtec Fiames zimska jakna za dečake

Jakne za dečake se poslednjih sezona dizajniraju tako da, pored toplote i u udobnosti koju treba da pruže, izgledaju i veoma atraktivno. Našu pažnju je ove sezone privukao model Killtec Fiames, zato što je „obojen“ upečatljivim bojama, prijatan je za nošenje i uz to pruža odličnu zaštitu od hladnoće dečacima koji se odluče za njega. Baš zato je jedan od naših decembarskih favorita.

Under Armour UA Launch 3.0 Storm ženska jakna za trčanje

Kasni jesenji i zimski dani znaju da budu veoma neprijatni zbog hladnoće i vetra, naročito ako redovno trčite u prirodi. Zbog toga je naša preporuka za zimu ovaj model ženske jakne Under Armour UA Launch 3.0 Storm, koja je vodootporna, pa je samim tim idealna i za kišu i za sneg, dok UA Storm tehnolgija koju sadrži pruža neophodnu prozračnost i materijal koji je rastegljiv i prati svaki pokret vašeg tela. Zahvaljujući tome, bićete fokusirane samo na trčanje i maksimalno zaštićene od svih spoljašnjih faktora.

Nike Sportswear Down-Fill Windrunner – za muškarce kojima je udobnost na prvom mestu

Muška jakna koja svojim retro dizajnom i modernim koloritom osvaja na prvi pogled, upravo je model Nike Sportswear Down-Fill Windrunner. Naš je favorit i predlog ove sezone zato što je punjena laganim perjem koje omogućava zadržavanje toplote, bez dodatnog osećaja težine, dok je Nike Shield tkanina otporna na vetar i vodu, pa pruža savršen komfor bez obzira na vremenske uslove.

Nike Sportswear Down ženska parka – model koji se obožava na prvi pogled

Ljubav na prvi pogled bi se u slučaju Nike Sportswear Down ženske parke mogla opisati kao obožavanje na prvi pogled. U krem boji, sa narandžastom postavom koja joj daje savršen kontrast, ova jakna dugog kroja pruža potpunu zaštitu od hladnoće i vlage. Ima duboke džepove, visoku kragnu i atraktivan dizajn, pa je odlična i za svakodnevna, ali i za vaša sportska izdanja ove jeseni i zime. Ženski deo našeg tima je zaljubljen u nju, a sigurni smo da će se to desiti i vama.

Sve modele koji su naša preporuka za ovu sezonu možete pronaći u Sport Vision prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

12.
Dec.
Zimski trendovi
U ovom tekstu rešavamo nedoumice koje ste sigurno imali prilikom odabira odeće za skijanje. Kako se obući, koju ski jaknu izabrati, šta znače o...
13.
Jan.
Zimski trendovi
Unesite u ove januarske dane bogate kolorite na obući i odeći koju ćete birati za svoje sportske i svakodnevne odevne kombinacije.
28.
Jan.
Zimski trendovi
Da li planirate odmor na planini? Želite da se oprobate u nekom zimskom sportu ili ste već veteran? Sve što vam je potrebno jeste pouzdana i kvalitetn...
23.
Jan.
Zimski trendovi
Timberland čizme već decenijama predstavljaju neizostavan deo naših kolekcija. Volimo ih u svim varijantama i otkrivamo modele bez kojih ne možemo i o...
13.
Jan.
Zimski trendovi
Zima ne mora da bude dosadna – naprotiv! Oprobajte se u jednoj od ovih pet aktivnosti i ulepšajte sebi zimske dane.
26.
Dec.
Zimski trendovi
Jedan od neizostavnih brendova prilikom svih outdoor aktivnosti nosi ime Kander. Pogledajte zašto se on mora naći u vašem garderoberu ove zime....
21.
Jan.
Zimski trendovi
Jana Babić, naša reprezentativka u skijanju je pre nekoliko nedelja
27.
Dec.
Zimski trendovi
Ako ste mislili da ste jedini koji čekaju
24.
Dec.
Zimski trendovi
Sportski urednik portala
13.
Dec.
Zimski trendovi
Bez obzira na to da li uživate u zimskim čarolijama