Do -50%  i do -20% na već sniženo

Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 8000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

JANUARSKI FAVORITI: Obuća i odeća bogatog kolorita je na ceni
Zimski trendovi
13.01.2021.
Zimski trendovi

JANUARSKI FAVORITI: Obuća i odeća bogatog kolorita je na ceni

13.01.2021.

Iako će mnogi reći da je najduži mesec u godini, januar volimo zbog snega, prilike da uživamo na planini, ali i zbog toga što upotpunjujemo listu ciljeva i polako počinjemo da ostvarujemo sve novogodišnje odluke koje smo postavili krajem prethodne godine.

Ovog januara pozivamo vas da za sve sportske i svakodnevne aktivnosti birate obuću i odeću bogatog kolorita. Ona vam neće samo ulepšati svakodnevnicu i na pravi način upotpuniti odevnu kombinaciju, već će pružiti prijatan osećaj i doprineti potpunom uživanju. Ovo su naši januarski favoriti.

adidas Terrex Two GORE-TEX – patike za večite avanturiste

Ukoliko ste u večitoj potrazi za avanturom i uživate u dugim šetnjama ili trčanju po snegu, dobro je da u svojoj kolekciji imate adidas Terrex Two GORE-TEX trail patike za trčanje. One su jedan od najboljih izbora koji možete napraviti ove zime.

U našoj ponudi ostalo je još svega nekoliko veličina, koje ne privlače pažnju samo svojim dizajnom, već i vrhunskim performansama, zato ne propustite priliku da ih naručite za sebe. Udobne su, izdržljive i lagane, obložene GORE-TEX membranom, pa vam loši vremenski uslovi neće predstavljati nikakav problem.

Nike Therma ženski duks – jer color-blocking trend ne izlazi iz mode

Iako prvenstveno namenjen za trening, Nike Therma color-blocking ženski duks veoma lako možemo zamisliti i u svakodnevnim, casual izdanjima jer mu je prosto nemoguće odoleti. Svetliji i tamniji detalji na monohromatskoj osnovi razlog su zašto je baš ovaj duks naš apsolutni januarski favorit.

The North Face 1996 Retro muška jakna – favorit urbanih trendsetera

Od trenutka kada je pojavio u našoj ponudi, brend The North Face osvojio je ljubitelje kvalitetnih, atraktivnih i udobnih odevnih komada. Naš januarski favorit obožavaće urbani trendseteri, jer ima sve što im je potrebno – upečatljiv i efektan kolorit, toplo punjenje, vodootporan materijal i dizajn koji vam omogućava da ovu The North Face 1996 Retro mušku jaknu nosite podjednako i u sportskim i u lifestyle izdanjima.

adidas Harden Stepback – košarkaške patike za dečake koji sanjaju velike snove

San svakog dečaka koji trenira košarku jeste NBA. A ako je uzor vašeg dečaka James Harden, onda je model adidas Harden Stepback pravi izbor za njega. Reč je o vrhunskim košarkaškim patikama koje su veoma udobne i lagane. Zahvaljujući modernom dizajnu, zagarantovan je njihov atraktivan izgled, dok je model izrađen tako da savršeno prati Hardenovu vrtoglavu igru koja podrazumeva mnogo postignutih poena, ogroman broj asistencija i uvek spektakularne poteze. Zašto onda malo Hardenove magije ne biste preneli i na vaše dečake?

Colmar ženski ski duks – apsolutni januarski favorit ljubiteljki skijanja

Brend Colmar dobro je poznat u krugovima svih ljubitelja skijanja, dok je nama ovog januara pažnju privukao upravo model Colmar ženskog ski duksa u upečatljivoj ružičastoj boji. Zahvaljujući njoj, ali i ostaloj ski opremi kojom ćete je upotpuniti, uživaćete u svakom trenutku na planini.

Duks je izrađen od materijala koji imaju visoka termoizolaciona svojstva, zbog čega pruža maksimalnu toplotu, dok je lagana i rastegljiva flisirana tkanina izdržljiva, mekana i veoma prozračna, te samim tim savršena za sve aktivnosti na snegu. Sigurni smo da će ovaj model veoma brzo postati i vaš favorit.

Nike Air Max Bolt patike za devojčice – model koji morate voleti

Ako ste u potrazi za patikama za devojčice koje su za svaki dan i svaku priliku, onda će vam se sigurno dopasti naš januarski favorit – model Nike Air Max Bolt. Veoma su udobne, lagane i stabilne, dok ujedno oduševljavaju dizajnom, kvalitetom i udobnošću. Sigurni smo da će ih vaše devojčice obožavati.

Nike Air Zoom Pegasus 37 Premium – za početak nove trkačke sezone

Januar je mesec u kojem mnogi trkači započinju novu trkačku sezonu, a po našem mišljenju savršen model za to su Nike Air Zoom Pegasus 37 Premium ženske patike za trčanje. Idealne su da u njima postavite nove trkačke rekorde.

Sve naše januarske favorite možete pronaći u Sport Vision prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

12.
Dec.
Zimski trendovi
U ovom tekstu rešavamo nedoumice koje ste sigurno imali prilikom odabira odeće za skijanje. Kako se obući, koju ski jaknu izabrati, šta znače o...
02.
Dec.
Zimski trendovi
Ako se pitate koje su jakne apsolutni trend ove jeseni i zime, naš odgovor glasi da pravila nema. Podjednako obožavamo da nosimo i kratke i duge model...
28.
Jan.
Zimski trendovi
Da li planirate odmor na planini? Želite da se oprobate u nekom zimskom sportu ili ste već veteran? Sve što vam je potrebno jeste pouzdana i kvalitetn...
23.
Jan.
Zimski trendovi
Timberland čizme već decenijama predstavljaju neizostavan deo naših kolekcija. Volimo ih u svim varijantama i otkrivamo modele bez kojih ne možemo i o...
13.
Jan.
Zimski trendovi
Zima ne mora da bude dosadna – naprotiv! Oprobajte se u jednoj od ovih pet aktivnosti i ulepšajte sebi zimske dane.
26.
Dec.
Zimski trendovi
Jedan od neizostavnih brendova prilikom svih outdoor aktivnosti nosi ime Kander. Pogledajte zašto se on mora naći u vašem garderoberu ove zime....
21.
Jan.
Zimski trendovi
Jana Babić, naša reprezentativka u skijanju je pre nekoliko nedelja
27.
Dec.
Zimski trendovi
Ako ste mislili da ste jedini koji čekaju
24.
Dec.
Zimski trendovi
Sportski urednik portala
13.
Dec.
Zimski trendovi
Bez obzira na to da li uživate u zimskim čarolijama