plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Aktuelnosti
07.06.2021.

PRENOSIMO UTISKE SA 34. BEOGRADSKOG MARATONA

Nedelja, 6. jun, u potpunosti je bila posvećena trkačima! Iako ove godine, zbog epidemioloških mera, nije održana Trka zadovoljstva, dok su polumaratonci i maratonci na stazi bili već od 8 časova, to nije sprečilo mnogobrojne učesnike 34. Beogradskog maratona da još jednom pokažu zašto je reč o jednoj od najvećih i najdražih sportskih manifestacija u našoj zemlji.

Euforija i trkačko uzbuđenje vladali su već od ranih jutarnjih časova. Grad je bio spreman da trka počne, baš kao i trkači koji su se od 7 sati i ranije okupljali na startnoj zoni. Podeljeni u više grupa, učesnici su u nekoliko etapa krenuli u trku za još jednu medalju, a mi smo bili tu da im pružimo podršku, kako na startu, tako duž trase i, naravno, na cilju.

Nakon okupljanja u Run'n More prodavnici pre trke, kako bi se spremili i okrepili pred polumaraton, članovi našeg trkačkog tima na čelu sa kapitenima uputili su se na startnu zonu. Bili su spremni da nakon dve godine ponovo istrče Beogradski maraton. 

Na putu ka tom cilju, našim ali i svim ostalim trkačima, podršku su pružali navijači koji su se okupili duž staze i dali im vetar u leđa. Naš prvi punkt nalazio se kod Sava centra. Zajedno sa dvojcem SAX&GROOVE navijali smo za sve polumaratonce i maratonce, đuskali, bodrili ih i zajedno sa njima uživali u ritmovima koji motivišu i daju energiju da se pređe sledeća deonica. 

Ta deonica bila je Brankov most. Svako ko je trčao Beogradski maraton zna da je reč o možda najtežem delu trase polumaratonske i maratonske trke. Sa konstantnim usponom, na samo nekoliko kilometara do cilja, ta deonica kod trkača najčešće izaziva psihološku krizu. Znajući to, naš drugi punkt smestili smo upravo u tom delu i, sjajnom energijom koja je vladala sve vreme trke i motivacionim porukama naših navijača, uspeli da im pomognemo da ne odustanu i izdrže taj uspon.

Baš kada je još jedan izazov bio savladan, najjači aplauz čekao je trkače na ulazu u cilj Beogradskog maratona. Pratile su ga različite emocije koje su se mogle videti na njihovim licima. Bilo je tu osmeha, izraza olakšanja, podignutih ruku u znak pobede, bilo je i umora, iscrpljenosti, ali nije bilo odustajanja na putu ka još jednoj, mnogima prvoj polumaratonskoj i maratonskoj medalji.

Nakon kratke okrepe i predaha, kod Palate Albanija trkače je čekao još jedan naš punkt na kojem su mogli da se slikaju sa svojim medaljama oko vrata i, sa još jednom uspomenom za trke, njihovom pobedničkom fotografijom, krenu na odmor i oporavak nakon pretrčane trke. 

Koristimo ovu priliku da još jednom čestitamo svim maratoncima i polumaratoncima na osvojenoj novoj medalji i zahvalimo se na neizmernoj podršci navijačima koji su bili tu da im daju vetar u leđa i dodatnu energiju da izdrže celu deonicu. Jer - PODRŠKA JE VAŽNA.

U galeriji fotografija vam prenosimo još jedan deo atmosfere sa 34. Beogradskog maratona. 

Sport Vision tim    

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Brend Champion je kreirao trendi i udobne modele dukseva i donjih delova za vaše potpuno uživanje. Kliknite na tekst i saznajte više o novoj Ba...
05.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Obnovili smo još jednu fiskulturnu salu u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Ovog puta su učenici Osnovne š...