plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Aktuelnosti
29.07.2021.

PONOVO U DRUŠTVU NAJBOLJIH: Sport Vision i kamp 'Deki5' na sajtu Umbro.com

Sport Vision se ponovo našao u društvu najboljih iz celog sveta! Našu višegodišnju uspešnu saradnju sa Fudbalskim kampom "Deki 5", čiji smo veliki prijatelji i sponzori, prepoznao je svetski poznati brend Umbro, koji je na svom zvaničnom sajtu objavio vest o dečacima i devojčicama, polaznicima ovog kampa

Osvrnuvši se na saradnju sa kampom "Deki 5", brend Umbro pisao je i o mladim fudbalskim nadama, polaznicima kampa, ali i o timskom duhu i zajedništvu, i tako sa celim svetom podelio sjajno prijateljstvo i neprestanu podršku koju sa velikim zadovoljstvom pružamo najmlađim zaljubljenicima u najvažniju sporednu stvar na svetu - fudbal.

Srećni smo što, uz brojne druge aktivnosti i inicijative u sklopu našeg projekta "Vizija zdrave budućnosti", imamo priliku da doprinesemo pravilnom rastu i razvoju najmlađih talenata u različitim sportskim disciplinama i budemo podrška na putu ka velikim karijerama, koje ih sigurno čekaju.

I u narednom periodu nastojaćemo da, kroz različita sponzorstva, podržavamo sve sportske talente i budemo im oslonac tokom sadašnjih i budućih sportskih poduhvata, jer PODRŠKA JE VAŽNA.

Sport Vision tim 

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Brend Champion je kreirao trendi i udobne modele dukseva i donjih delova za vaše potpuno uživanje. Kliknite na tekst i saznajte više o novoj Ba...
05.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Obnovili smo još jednu fiskulturnu salu u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Ovog puta su učenici Osnovne š...