plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Aktuelnosti
23.12.2021.

„BAŠ JE DOBRO VIDETI TE OPET...“ NAGRADNI IG KONKURS JE TU!

Nova godina i period praznika je vreme kada se prisećamo lepih trenutaka iz prošlosti i željno iščekujemo nove koji tek dolaze. Sva ta lepa sećanja koja prizivamo puna su lica i osmeha dragih ljudi, mesta koja su nas osvojila svojom energijom, ali i stvari bez kojih se nije mogla zamisliti naša svakodnevica.

„Monterica“ – modna ikona uz koju su mnoge generacije na ex-Yu prostorima odrastale jedna je od onih stvari koje se ne zaboravljaju, a koja je u godini iza nas ponovo rođena. Kako bismo svi zajedno obeležili povratak MONT jakni na modnu scenu, ali i u našu svakodnevicu, rešili smo da vas pozovemo da sa nama podelite svoje „MONT trenutke“ iz prošlosti.

Sve što treba da uradite je da u svom Instagram Story-ju objavite fotografiju ili kraći video u svojoj staroj MONT jakni i možete da osvojite novu MONT jaknu. Fotografija ili video mogu biti snimljeni sad ukoliko još uvek posedujete staru MONT jaknu, ali mogu biti i izvučeni iz lične arhive za koju smo uvereni da je vredno čuvate.

 

PRAVILNIK ZA UČEŠĆE U NAGRADNOM INSTAGRAM KONKURSU

Pravo učešća u Sport Vision nagradnom Instagram konkursu „Baš je dobro videti te opet...“ imaju svi pratioci Instagram profila @SportVisionSrbija koji poseduju fotografiju ili kraći video (do 15 sekundi) u nekadašnjoj MONT jakni. Fotografija ili video mogu biti iz lične arhive ili pak mogu biti snimljeni za potrebe ovog konkursa ukoliko još uvek posedujete staru Montericu.

Da biste učestvovali u ovom nagradnom Instagram konkursu potrebno je da u periodu od 23. do 28. decembra 2021. godine, na svom otključanom Instagram profilu („Public Profile“ opcija u Instagram podešavanjima), objavite Instagram Story sa fotografijom ili videom do 15 sekundi trajanja. Obavezno je da u tom Instagram Story-ju prikažete svoju MONT jaknu i tagujete @SportVisionSrbija uz #BasJeDobroVidetiTeOpet.

Autore 3 najkreativnija MONT Story-ja Sport Vision će nagraditi sledećim nagradama:

  1. nagrada: Heavy Weight ili Mid-Weight MONT jakna po njihovom izboru;
  2. nagrada: Light Weight MONT jakna po njihovom izboru;
  3. nagrada: MONT prsluk po njihovom izboru.

Dobitnike sve 3 nagrade bira žiri iz Sport Vision tima.

Pobednici nagradnog Instagram konkursa biće objavljeni i tagovani kroz Instagram Story na @SportVisionSrbija stranici, 30. decembra 2021.

 

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Brend Champion je kreirao trendi i udobne modele dukseva i donjih delova za vaše potpuno uživanje. Kliknite na tekst i saznajte više o novoj Ba...
05.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Obnovili smo još jednu fiskulturnu salu u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Ovog puta su učenici Osnovne š...