plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Aktuelnosti
17.02.2022.

SREĆA JE VEĆA KADA SE DELI

Male stvari nas čine bogatijim, a svet oko nas nezaustavljivo menjaju nabolje. Pre nego što nastavimo da se borimo sa svakodnevnim izazovima, želimo na trenutak da zastanemo i zapitamo se da li ono što radimo ima smisla. Verujemo da, kao uspešna retail kompanija koja je u potpunosti posvećena sportu i zdravom načinu života, imamo moć da preusmerimo stvari ka lepšoj budućnosti.

 

 

Godinu za nama obeležili smo brojnim uspesima, ali ono na šta smo najviše ponosni jeste humanitarna akcija prikupljanja sredstava za Centar za integraciju mladih koju smo organizovali u saradnji sa brendom Adidas. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo vas, zbog čega vam ovim putem kažemo jedno veliko HVALA. Od svake online kupovine adidas artikala izdvojili smo 10% za donaciju, a svim potrošačima uzvratili smo malim znakom pažnje – ukrasom za jelku koju smo slali uz svaku porudžbinu. U periodu od 13. do 31. decembra sakupili smo 10. 950 evra koje smo donirali svratištu u Krfskoj ulici u Beogradu, a što je dovoljno da se obezbedi skoro 5.500 obroka za decu koja tamo borave.

Hvala vam što ste prepoznali dobre i iskrene namere i pomogli da ova akcija bude i više nego uspešna.  

 

Naše malo nekome mnogo znači, zato hajde da u budućnosti nastavimo da koračamo zajedno i menjamo svet nabolje.

 

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Brend Champion je kreirao trendi i udobne modele dukseva i donjih delova za vaše potpuno uživanje. Kliknite na tekst i saznajte više o novoj Ba...
05.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Obnovili smo još jednu fiskulturnu salu u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Ovog puta su učenici Osnovne š...