Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
KOJE SU VAŠE NOVOGODIŠNJE ODLUKE?
U fokusu
30.12.2020.
U fokusu

KOJE SU VAŠE NOVOGODIŠNJE ODLUKE?

30.12.2020.

Godina koja je za nama naučila nas je mnogobrojnim lekcijama. Shvatili smo koliko je važno da vodimo računa o sebi i drugima, koliko je dragoceno vreme koje posvećujemo dragim ljudima, ali i koliko su redovna fizička aktivnost i zdrav način života važni za naše fizičko i mentalno zdravlje. Na kraju ove izazovne godine, pozivamo vas da zapišete novogodišnje odluke zahvaljujući kojima ćete postaviti nove sportske (i životne) uspehe.

Ako je vaša novogodišnja odluka da istrčite 5 km...

Počnite sa pripremama već u januaru, tako što ćete najpre pešačiti brzim hodom, a onda prelaziti kraće distance trčeći. Zahvaljujući velikom broju aplikacija koje su namenjene početnicima u trčanju, neće vam biti teško da brzo uđete u formu. Važno je samo da imate adekvatnu trkačku opremu, koja vas neće sputavati već vam davati „vetar u leđa“ i sigurno ćete ostvariti ovaj novogodišnji cilj.

Za sve vas kojima je novogodišnja odluka da istrčite polumaratonsku ili maratonsku trku, naša poruka glasi – ne odustajte, jer je moguće! Redovno trenirajte, pojačavajte tempo trčanja sa svakom novom nedeljom i uživajte u svakom trenutku koji provedete na trci, jer je neponovljiv. I da, imaćete krize, ali ćete ih brzo zaboraviti onog trenutka kada prođete kroz cilj.

Ako je vaša odluka da pijete više vode...

Počnite tako što ćete naviti alarm na vašem telefonu, koji će vas podsećati da je vreme za hidrataciju. Još jedan efikasan način da vaše telo održite hidriranim sve vreme, jeste da pored sebe uvek imate flašicu sa vodom koja će vas podsećati da je vreme za hidrataciju.

Da bi telo bilo potpuno hidrirano, potrebno je da popijete 8 čaša vode u toku dana. Pored toga što ćete imati više energije, ispijanje te količine vode pomoći će vam i prilikom mršavljenja.

Ako je vaša novogodišnja odluka da šetate više...

Počnite već prvog januara. Pešačenje predstavlja odličnu fizičku aktivnost, za koju mnogi kažu da je efikasnija i od trčanja. Bilo da šetate sa psom ili volite da šetate sami ili u društvu, u prirodi ili gradom, svakoga dana produžite unapred određenu distancu i sigurno ćete se osećati mnogo bolje.

Ako je vaša odluka da probate neki novi trening...

Naša preporuka je da birate onaj koji je potpuna suprotnost treningu koji trenutno praktikujete. Ukoliko volite HIIT treninge, probajte jogu i obratno. Veliki broj treninga sada možete pronaći i online, pa istražite malo YouTube ili neku od fitnes aplikacija i uživajte u novom iskustvu i novoj snazi koju ćete sigurno dobiti.

Ako ste doneli odluku da se u novoj godini naspavate...

Postoji mnogo načina da to i postignete. Za početak, lezite ranije, umesto da surfujete internetom ili pregledate društvene mreže, uživajte u čitanju knjige ili, jednostavno, svojim mislima, a vremenom počnite da praktikujete i da se istežete pre spavanja, jer će ta kratka aktivnost biti i te kako delotvorna po vaš san.

Ako ste doneli odluku da više i redovnije trenirate...

Predlažemo vam da trening praktikujete ujutru. Iako su večernji treninzi mnogo lakši za podneti, jutarnji treninzi su ipak mnogo delotvorniji, jer će ubrzati vaš metabolizam, pomoći vam da budete produktivniji i omogućiti uživanje u svim pomalo zabranjenim poslasticama kasnije u toku dana.

Ne zaboravite još jednu stvar – da u svakom trenutku osluškujete svoje telo, jer će vam ono najbolje reći kako se oseća. A rezultati? Rezultati će se videti i brže nego što ste očekivali.

Želimo vam zdravu i sportom nadahnutu 2021. godinu!

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.