plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Aktuelnosti
13.04.2022.

ECOVISION PROJEKAT − PODRŽITE NAŠU VIZIJU ZDRAVE BUDUĆNOSTI

Da li dovoljno vodimo računa o planeti na kojoj živimo? Ako ste bar jednom postavili ovo pitanje, onda ste svesni da nešto moramo da preduzmemo. Klimatske promene, okeanska plastika, zagađen vazduh, voda i drugi prirodni resursi, nepropisno odlaganje otpada i narušavanje ekosistema samo su neke od važnih tema o kojima se svakodnevno govori. Na globalnom nivou, svetska zajednica se susreće sa izazovima i problemima koje je nemoguće rešiti preko noći. Čini se da imamo malo vremena i mnogo toga što bismo trebali da uradimo. Odakle da krenemo i kako da pružimo svoj doprinos očuvanju životne sredine?

 

Verujemo da svaka promena počinje malim koracima, upravo onima koji nas motivišu da stalno napredujemo i budemo bolji. Kao društveno odgovorna kompanija, prošle godine smo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti pokrenuli EcoVision projekat kojim smo želeli da podstaknemo ljude širom regiona da postanu deo pozitivnih promena. Izdvojićemo samo neke od brojnih aktivnosti u kojima smo do sada učestvovali − prikupljanje otpada, čišćenje priobalja, izdvajanje PET ambalaže, limenki, stakla i papira, obrada i pretvaranje otpadnog materijala u nove proizvode, reciklaža starih patika i odeće, prikupljanje sredstava od prodaje recikliranog materijala i donacije za obnovu fiskulturnih sala. 

 

 

Sada idemo korak dalje ka ekološkoj osvešćenosti, a sve u želji da očuvamo našu životnu sredinu i njene prirodne resurse. Postavljanjem kutija za reciklažu u našim maloprodajnim objektima, pozivamo vas da nam se pridružite i podržite EcoVision projekat. Donirajte staru obuću ili odeću i ostvarite popust na kupovinu. Za prvu donaciju ostvarujete 10% popusta na celokupnu ponudu artikala. Za one koji i dalje imaju višak garderobe ili staru obuću koja im zauzima prostor u cipelarniku, popust na drugu donaciju je 10% na sav asortiman i 20% na licencirane brendove (Champion, Ellesse, Umbro, Lussari, Mont i druge). Sve što je potrebno da uradite prilikom dolaska u radnju je da se prijavite na kasi i pokažete Vašu Sport&Bonus karticu. Ukoliko niste član, dovoljno je da odvojite par minuta za učlanjenje i odmah možete ostvariti pogodnosti. Popust važi u svim našim maloprodajnim objektima i možete ga koristiti za neograničen broj kupovina u okviru meseca u kom je izvršena donacija.

 

Akcija postavljanja kutija u prodajnim objektima u Beogradu je samo mali deo onoga što planiramo u okviru naše Vizije zdrave budućnosti, a uskoro ćete i u drugim gradovima širom zemlje imati priliku da donirate staru odeću i obuću. Sadržaj kutija biće repariran i spreman za ponovno korišćenje ili recikliran, u zavisnosti od njegovog stanja i upotrebljivosti. Zbog male kvadrature, Sport Vision Kids prodavnica u Delta City-ju biće jedina beogradska prodavnica u kojoj se neće nalaziti eko kutija, što ne znači da u njoj nećete moći da iskoristite popust koji ste ostvarili u drugom maloprodajnom objektu.

 

Pridružite nam se danas, kako bismo zajedno koračali ka boljem sutra i ne zaboravite kolika je važnost očuvanja životne sredine.

 

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Brend Champion je kreirao trendi i udobne modele dukseva i donjih delova za vaše potpuno uživanje. Kliknite na tekst i saznajte više o novoj Ba...
05.
Oct.
2022.
Aktuelnosti
Obnovili smo još jednu fiskulturnu salu u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Ovog puta su učenici Osnovne š...