plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Ecovision
28.05.2021.

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: Pridružite se #ECOVISION pokretu

U svetu koji se ubrzano menja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktuelnija više nego ikada pre. Reč je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja usled sve bržeg globalnog zagrevanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svetskih brendova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine, u okviru naše VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision kojim želimo da ljude širom regiona pozovemo da budu deo pozitivne promene.

Prikupljanje otpada i čišćenje priobalja, izdvajanje plastike i reciklaža starih patika, ekološke trke, korišćenje recikliranih materijala za obnovu školskih sala – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša kompanija do sada učestvovala, a sada nastavljamo dalje, brojniji i dosledniji nego pre!

U našim prodavnicama i online shop-u možete pronaći obuću, odeću i opremu poznatih brendova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obeležen je Eco Vision bedžom, čime želimo da vam skrenemo pažnju na odevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biće još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete deo #ECOVISION promene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u reke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osvešćenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi deo #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
May.
2022.
Ecovision
Učešće na 35. Beogradskom maratonu vam može doneti pogodnost za kupovinu u našim prodavnicama. Saznajte kako da, uz maratonski startni broj, os...
27.
Oct.
2021.
Ecovision
Brend adidas jedan je od prvih koji je započeo borbu za bolju budućnost! Brojnim inovacijama u izradi sportske obuće, odeće i opreme sprečeno je go...