Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
ADIDAS PREDATOR FREAK: Novi model kopački za superiornost na terenu
Fudbal
28.01.2021.
Fudbal

ADIDAS PREDATOR FREAK: Novi model kopački za superiornost na terenu

28.01.2021.

Priča o legendarnoj kopački adidas PREDATOR dobila je nastavak koji su svi željno iščekivali. U naše prodavnice stigao je model PREDATOR FREAK sa unapređenjima koja transformišu igru i omogućavaju fudbalerima izuzetnu kontrolu lopte na terenu.

Čuvene gumene bodlje na Demonskin gornjem delu kopačke sada u još većoj meri doprinose superiornosti tokom vođenja lopte, a poboljšan je i osećaj čvrstine i stabilnosti stopala.

DEMONSKIN tehnologija je prvi put predstavljena prošle sezone, a inovacija se zasniva na precizno postavljenoj formaciji bodlji, kalibrisanih pomoću algoritama, koja se podudara sa ključnim tačkama kontakta stopala i lopte. U tome su pomogli i saveti najboljih fudbalera sveta, koji su sugerisali šta je to što im je potrebno da bi ostvarivali vrhunske performanse na terenu.

"Od kad sam prvi put obukao ove kopačke shvatio sam da je adidas stvorio nešto posebno i da je DEMONSKIN prava stvar. Čim sam dodirnuo loptu, zaista sam osetio razliku u načinu na koji je ona 'legla' na stopalo. Srećan sam što je moje dosadašnje iskustvo uticalo na novi PREDATOR FREAK dizajn“, rekao je Pol Pogba, zvezda Mančester Junajteda.

 

Novi dizajn popularnog modela PREDATOR je tu da pomogne fudbalerima i fudbalerkama da postanu najbolja verzija sebe na terenu.

"PREDATOR je bio savršena kopačka za mene, a kako sam dobila priliku da na treningu testiram ovaj novi model, sa sigurnošću mogu da kažem da će mi pomoći da se poboljša moja kontrola lopte", kaže Toni Dugan, jedna od najboljih fudbalerki sveta.

Želja stručnjaka brenda adidas je da stvaraju kopačke koje pomažu sportistima da iskazuju sav svoj talenat i sposobnosti na najbolji način. U skladu sa tim, napravljena je silueta koja se transformiše prema stopalima različitih oblika. Fudbaleri znaju koliko je ovaj momenat bitan prilikom izbora odgovarajućeg modela.

Inovacija je ostvarena uz pomoć dizajna čarape sa odsečenim krojevima, koja omogućava veći opseg pokreta i unapređenu prilagodljivost.

U isto vreme, PRIMEKNIT tekstil i dvodelna konstrukcija čarape omogućavaju lakše obuvanje i potpuno fiksiranje srednjeg dela stopala i skočnog zgloba.

Poboljšanja dizajna ogledaju se i u usavršenom CONTROLFRAME laganom đonu, i kramponima za optimalno prianjanje i kontrolu, koji istovremeno stabilizuje korak i doprinosi punoj snazi pokreta.

PREDATOR FREAK estetski prati dizajn svojih prethodnika, 1998 PREDATOR ACCELERATOR i 2000 PREDATOR PRECISION. Atraktivan izgled upotpunjuju čuvene "tri trake" koje su obmotane oko siluete, a drečavo zute DEMONSKIN bodlje pojavljuju se na plavom koloritu kako bi zaokružile upečatljiv izgled.

 

Od 1994. godine adidas PREDATOR je sinonim za neka od najvećih imena u fudbalu. PREDATOR FREAK nastavlja ovu tradiciju, pa će ovaj model nositi Pol Pogba, Toni Dugan, Mark Andre Ter Štegen, David Alaba i Abi Dalkemper.

Ponudu adidas PREDATOR FREAK kopački i patika za fudbal možete pronaći u odabranim Sport Vision prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim 

Slični članci

30.
Aug.
Fudbal
Kao kompanija sa jasnom sportskom vizijom, koja podržava zdrav način života i pruža podršku mladim talentima, i ove godine smo prijatelji Fudbals...
13.
Apr.
Fudbal
Sport Vision i adidas vas vode na finale UEFA Lige šampiona! Osvoji dve karte za finale i put u Istanbul za dve osobe!
27.
Jul.
Fudbal
Slobodno vreme tokom letnjeg raspusta deca mogu iskoristiti tako što će boraviti u nekom od sportskih  kampova. Ovakav vid rekreacije pruža brojn...
11.
Jun.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
18.
Feb.
Fudbal
Brend Nike ponovo pomera granice brzine novom Mercurial kolekcijom kopački. Predstavljamo vam modele Nike Superfly 8.
26.
Nov.
Fudbal
Čitav sportski svet juče je rastužila vest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čoveku koji j...
14.
Sep.
Fudbal
Brend Adidas predstavio je X GHOSTED, kopačke dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. 
08.
Sep.
Fudbal
Nike je nedavno predstavio Phantom GT, kopačke i patike za fudbal kreirane za najspretnije igrače.
17.
Aug.
Fudbal
Kažu da je fudbal sport za dečake, ali se učesnice Fudbalskog kampa Deki5 sigurno ne bi složile sa tom konstatacijom. One vole fudbal podjednako koliko i deč...
12.
Feb.
Fudbal
Precision Made Here – slogan je nove Nike Phantom kampanje koja definitivno pomera granice. Isprobali smo kopačke i patike za fudbal iz ove kolekcije. ...