Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
NIKE PHANTOM GT: Za najspretnije igrače
Fudbal
08.09.2020.
Fudbal

NIKE PHANTOM GT: Za najspretnije igrače

08.09.2020.

Dizajn kopački uvek predstavlja jedinstveno umeće. Razlog se krije u tome što se, za razliku od ostale sportske obuće kod koje je fokus na stopalu i osobi koja je nosi, kopačke dizajniraju tako da imaju najveći uticaj na objekat igre. Zbog toga su naučnici iz Nike Sports Research Lab-a proveli bezbroj sati analizirajući različite uglove i intenzitete kojima fudbalska lopta može naskočiti i odskočiti sa kopačke. Upravo su na osnovu tih analiza nastale nove Nike Phantom GT kopačke i patike za fudbal.

Istraživanja koja su sprovedena na mikro nivoima dovela su do rezultata koji su iziskivali novu, još inovativniju, efikasniju i korisniju teksturu kopačke. Zbog toga su Nike Phantom GT modeli dizajnirani za najspretnije igrače, koji sa velikom smelošću driblaju loptu između ili oko svojih protivnika.

Skraćenica GT u nazivu Nike Phantom kopački zapravo je oznaka za Generative Texture. To znači da su i njenoj izradi korišćeni svi, digitalnim putem dobijeni, podaci čiji je cilj da doprinesu savršenom osećaju lopte na nozi, ali i da dodatno pospeše veštine svakog igrača. Bilo je potrebno dve godine i stotine različitih konfiguracija da bi se došlo do optimalnog paterna, visine đona i adekvatnih uglova. Vodilo se računa da se ne pretera u teksturi, da kopačke ne bi vršile dodatni pritisak na stopalo.

Još jedan novitet jeste Nike Flyknit gornjište koje je direktno oblikovano sa ostatkom patike, što doprinosi još većoj mekoći, savitljivosti i vrhunskom osećaju prilikom svakog pokreta.

Svaki element Phantom GT gornjišta strateški je osmišljen tako da pruži maksimalne benefite igraču koji ih nosi i upotpunjen naučno dobijenim podacima na osnovu testimonijala rađenih sa profesionalcima.

Ove Nike kopačke pružaju optimalni balans udobnosti i sigurnosti, koji je postignut zahvaljujući ACC – All Conditions Control tehnologiji.

Pored revolucionarnog gornjišta, Nike Hyperquick System predstavlja još jedan novitet. On omogućava oštre rezove i maksimalnu kontrolu pokreta. Sa generativnim kućištem i okretnim kramponima, donji deo kopački izrađen je tako da bude čvršći na peti, dok je prednji deo nešto laganiji kako bi se omogućila brza promena pravca.

Kompletan dizajn donjeg dela potpuno je upečatljiv. Na medijalnoj strani nalazi se otvoreni luk koji povećava kontrolu pokreta, dok su anatomski rešena rebra na bočnoj strani, koja podsećaju na Nike Free, dizajnirana tako da pruže maksimalnu potporu. Kolorit, gradijenti i mogućnosti grafičkih elemenata su beskrajni i biće unapređeni na narednim modelima.

Pored kopački, u našoj ponudi možete pronaći i Nike Phantom GT Club i Nike Phantom GT Academy patike za mali fudbal. Posetite nas u prodavnicama ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

30.
Aug.
Fudbal
Kao kompanija sa jasnom sportskom vizijom, koja podržava zdrav način života i pruža podršku mladim talentima, i ove godine smo prijatelji Fudbals...
13.
Apr.
Fudbal
Sport Vision i adidas vas vode na finale UEFA Lige šampiona! Osvoji dve karte za finale i put u Istanbul za dve osobe!
27.
Jul.
Fudbal
Slobodno vreme tokom letnjeg raspusta deca mogu iskoristiti tako što će boraviti u nekom od sportskih  kampova. Ovakav vid rekreacije pruža brojn...
11.
Jun.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
18.
Feb.
Fudbal
Brend Nike ponovo pomera granice brzine novom Mercurial kolekcijom kopački. Predstavljamo vam modele Nike Superfly 8.
28.
Jan.
Fudbal
U naše prodavnice i online stigao je adidas PREDATOR Freak sa Demonskin bodljama, novi model kopački za potpunu kontrolu lopte i superiornost na teren...
26.
Nov.
Fudbal
Čitav sportski svet juče je rastužila vest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čoveku koji j...
14.
Sep.
Fudbal
Brend Adidas predstavio je X GHOSTED, kopačke dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. 
17.
Aug.
Fudbal
Kažu da je fudbal sport za dečake, ali se učesnice Fudbalskog kampa Deki5 sigurno ne bi složile sa tom konstatacijom. One vole fudbal podjednako koliko i deč...
12.
Feb.
Fudbal
Precision Made Here – slogan je nove Nike Phantom kampanje koja definitivno pomera granice. Isprobali smo kopačke i patike za fudbal iz ove kolekcije. ...