Imamo nova pravila i uslove korišćenja

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
OSVOJITE ULAZNICE ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA-PSŽ
Fudbal
21.11.2018.
Fudbal

OSVOJITE ULAZNICE ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA-PSŽ

21.11.2018.

Vatreni navijači Crvene zvezde, imamo sjajnu vest za vas! U saradnji sa kompanijom Mastercard pružamo vam priliku da osvojite 2 x dve ulaznice za fudbalsku utakmicu Crvena zvezda-PSŽ.

Ako na Black Friday, 23. novembra, u našem online shop-u kupite artikle u iznosu od minimalno 5.000 RSD i platite svojom Mastercard karticom, imate priliku da učestvujete u aktivaciji na našoj Facebook stranici i osvojite ulaznice za fudbalski spektakl koji će 11. decembra biti održan u Beogradu.

 

 

Opšta pravila nagradnog konkursa “Sport Vision & Mastercard® vas vode na utakmicu Crvena zvezda – PSŽ”

Nagradna aktivacija traje od 23. novembra 2018. godine sa početkom u 00:00h i traje do 1. decembra 2018. godine do 23:59h.

Organizator aktivacije je Sport Vision.

Učešće je dobrovoljno.

Aktivacija se realizuje na Facebook stranici: https://www.facebook.com/sportvisionsrbija/

 

Samim učešćem u aktivaciji, smatraće se da je učesnik pročitao i razumeo pravila učešća.

PRAVILA AKTIVACIJE

Na Sport Vision Facebook stranici organizuje se nagradna aktivacija. Učesnici aktivacije treba da na dan Black Friday akcije, 23. novembra,  svojom Mastercard karticom izvrše kupovinu od minimalno 5.000 dinara putem sajta https://www.sportvision.rs/, a da potom u komentaru najavnog posta aktivacije na Sport Vision Facebook stranici ispišu autorsku navijačku pesmu.

Autore komentara sa najviše lajkova na pesmu očekuje poklon:

- 2 x dve karte za utakmicu Lige šampiona Crvena Zvezda - PSŽ, koja se održava 11.12.2018. u Beogradu.

KRITERIJUM za osvajanje nagrade je broj lajkova na postavljeni komentar na društvenoj mreži Facebook.

U AKTIVACIJI MOGU DA UČESTVUJU PUNOLETNA LICA KOJA

- pristaju da Organizator stekne sva imovinska prava intelektualne svojine i da na Organizatora prenesu vršenje svih moralnih prava autora, na sve unesene odgovore, uključujući i izmenu istih i da od istih izradi promotivne materijale bez dodatnih nadoknada autorima;

- pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, kontakt telefon i adresu) prvenstveno u svrhu kontaktiranja i objavljivanja imena na Facebook stranici Sport Vision ukoliko je učesnik osvojio nagradu ili obaveštenja u toku aktivacije;

- imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

MEHANIZAM NAGRAĐIVANJA: U aktivaciji mogu da učestvuju punoletne osobe koje su 23. novembra obavile kupovinu u visini od minimum 5.000 dinara svojom Mastercard karticom i u naznačenom vremenskom roku postavile svoj komentar na najavnom postu aktivacije na Sport Vision Facebook stranici.

Organizator zadržava pravo da pobedničke odgovore koristi u druge marketinške i promotivne svrhe, a sve u vezi sa ovim konkursom i dok traje promocija aktivacije.

Dobitnici nagrada su samo učesnici koji, u zadatom roku prikupe najveći broj sviđanja, a čiji je komentar autorski rad (stihovi navijačke pesme).

Organizator će pobedničke odgovore objaviti 5.12.2018. do 15h.

PREUZIMANJE NAGRADE

Učesnici koji su osvojili nagradu biće pozvani da ostave svoje navedene podatke kako bi bilo obavešteni o preuzimanju nagrade.

Nakon proglašenja dobitnika, dobitnici su dužni da u Inbox Sport Vision Facebook stranice ostave svoje navedene podatke na osnovu kojih će biti identifikovani i provereni za transakciju njihove Mastercard kartice dana 23. novembra. Takođe, isti metod se primenjuje prilikom preuzimanja nagrade, kako bi im nagrada bila uručena ili poslata.

Podaci dobijeni na ovaj način od strane dobitnika nagrade neće biti dostupni javnosti i biće iskorišćeni isključivo za potrebe dostave/preuzimanja poklona.

Dobitnici poklona iz ove aktivacije moraju da se jave putem poruke u Inbox Sport Vision Facebook stranice , u periodu od 2. decembra  2018. do 4. decembra  2018.

Ukoliko to ne urade u navedenom roku smatraće se da su odustali od poklona, a Organizator nije dalje u obavezi da isporuči poklon.

Organizator će u tom slučaju izabrati prvog sledećeg učesnika sa najvećim brojem lajkova na stihove.

OPŠTE ODREDBE

Kompanija Facebook ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ove aktivacije, i ne snosi nikakvu odgovornost za njega.

Da biste učestvovali u ovoj nagradnoj akciji potrebno je da prethodno prihvatite propisane uslove konkursa. Molimo da pažljivo pročitate ova pravila pre nego što uzmete učešće, a pre nego što nastavite, trebalo bi da odštampate ili sačuvate kopiju ovih pravila za svoju arhivu.

Prijavom za učestvovanje na ovoj aktivaciji smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumeo u celosti i dao saglasnost za sledeće:

Saglasan/a sam sa davanjem mojih ličnih podataka.

Takođe sam saglasan/a je da materijal nastao tokom realizacije ove aktivacije (odgovori na konkurs) moje autorsko delo i da mogu da se koriste na internet stranici koju je postavila stranica Sport Vision kao i da se koriste u druge marketinške svrhe (Instagram i Facebook), a sve u vezi sa ovim konkursom.

Obavešten/a sam da se moji lični podaci kao što su adresa stanovanja i kontakt telefon prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika poklona. Takođe sam obavešten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje ličnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade.

Pristajem da budem kontaktiran od strane Sport Vision predstavnika u vezi ove akcije.

Potvrđujem da sam upoznat sa pravom stranice Sport Vision da pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve tekstove, zapise, fotografije i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima ili nisu u skladu sa pozitivnim vrednostima koje Sport Vision promoviše (biće uklonjene poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, stavljanjem maloletnih lica u vezu sa alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd.)

Potvrđujem da Sport Vision ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala (odgovora, i dr.) kao i da Sport Vision nije odgovoran za štetu koja može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.

U slučaju spora, primeniće se pravo Republike Srbije i nadležnost suda u Beogradu.

U Beogradu, dana 31. oktobra 2018. godine

ORGANIZATOR: Sport Vision

Slični članci

30.
Aug.
Fudbal
Kao kompanija sa jasnom sportskom vizijom, koja podržava zdrav način života i pruža podršku mladim talentima, i ove godine smo prijatelji Fudbals...
13.
Apr.
Fudbal
Sport Vision i adidas vas vode na finale UEFA Lige šampiona! Osvoji dve karte za finale i put u Istanbul za dve osobe!
27.
Jul.
Fudbal
Slobodno vreme tokom letnjeg raspusta deca mogu iskoristiti tako što će boraviti u nekom od sportskih  kampova. Ovakav vid rekreacije pruža brojn...
11.
Jun.
Fudbal
Po čemu će se ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu razlikovati od prethodnih i druge interesantne činjenice, pronaći ćete u ovom tekstu.
18.
Feb.
Fudbal
Brend Nike ponovo pomera granice brzine novom Mercurial kolekcijom kopački. Predstavljamo vam modele Nike Superfly 8.
28.
Jan.
Fudbal
U naše prodavnice i online stigao je adidas PREDATOR Freak sa Demonskin bodljama, novi model kopački za potpunu kontrolu lopte i superiornost na teren...
26.
Nov.
Fudbal
Čitav sportski svet juče je rastužila vest da je umro jedan od najvećih svih vremena, argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona. Ovo je omaž čoveku koji j...
14.
Sep.
Fudbal
Brend Adidas predstavio je X GHOSTED, kopačke dizajnirane za fudbalere kojima je brzina najjače oružje. 
08.
Sep.
Fudbal
Nike je nedavno predstavio Phantom GT, kopačke i patike za fudbal kreirane za najspretnije igrače.
17.
Aug.
Fudbal
Kažu da je fudbal sport za dečake, ali se učesnice Fudbalskog kampa Deki5 sigurno ne bi složile sa tom konstatacijom. One vole fudbal podjednako koliko i deč...