Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
NEW SUMMER VIBES: Zašto su TikTok kardio treninzi apsolutni hit ovog leta?
Trendovi
08.07.2020.
Trendovi

NEW SUMMER VIBES: Zašto su TikTok kardio treninzi apsolutni hit ovog leta?

08.07.2020.

Ceo svet je na TikTok-u! Ova aplikacija postala je neverovatno popularna u jeku pandemije i njena popularnost svakim danom sve više raste, baš kao i broj korisnika. Ukoliko ste bili u prilici da je isprobate, sigurno vas je omamila popularna muzika koja prati videe, a ne sumnjamo i da ste učestovali ili barem isprobali neki od challenge-a koji su (bili) aktuelni.

Ni svet sporta nije ostao imun na ovaj novi trend, pa su poznati fitnes treneri i influenseri iskoristili čari TikTok-a da podele svoje fitnes programe sa svim ljubiteljima te discipline. Tako je apsolutni hit ovog leta postao tzv. TikTok Fitness, koji ne podrazumeva samo hashtag sa višemilionskim objavama na aplikaciji, već i čitave programe vežbi koji sadrže muziku i izazove popularne na TikTok-u.

Među začetnicima trenda je i Cassey Ho, devojka koja je pokrenula The Blogilates i za sve ljubitelje nove, a tako popularne aplikacije snimila video u trajanju od 15 minuta sa dance cardio vežbama i najpopularnijim TikTok numerama. Kliknite na video u nastavku i uživajte u treningu.

 

Zašto su TikTok kardio treninzi apsolutni hit ovog leta?

Zbog toga što su zabavni, drugačiji i odličan izbor za dobru energiju tokom celog dana. Svaka vežba ili challenge rade se uz muziku koja je pevljiva, interesantna i zabavna, pa na prvi pogled deluju jednostavno, iako najčešće uključuju mišiće celog tela.

Spoj plesa i kardio vežbi još jedan su razlog popularnosti TikTok treninga. Ali, nemojte da vas to zavara. Njihov intenzitet može biti veliki, grupacije mišića koje uključuju raznovrsne, pa će se neki od vas, osim sa odličnom energijom, susresti i sa dobrom upalom mišića. Ali ne dajte da vas to obeshrabri.

Radite čučnjeve, iskorake, izdržaje ili burpije uz hitove sa TikTok-a i vaš trening će biti mnogo zanimljiviji i zabavniji, a najteže vežbe vremenom postati omiljene.

Promenite svoju fitnes rutinu ovog leta i isprobajte New Summer Vibe TikTok treninge. Naša preporuka je da ih radite napolju – u parku, šumi, u svom dvorištu ili na terasi, dok uživate u veselim ritmovima, suncu i svakom pokretu tela.

A ukoliko vam je potrebna bilo kakva oprema, ne ustručavajte se da je pronađete u našim prodavnicama ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

30.
Jun.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog leta.
20.
Oct.
Trendovi
Sportski top uz farmerke i crop-top duks ili trkačke patike uz odelo – zašto da ne! Sportska garderoba se sve više nosi u svakodnevnim iz...
30.
Jul.
Trendovi
Nova poznanstva, razvijanje timskog duha, druženje i učenje osnovnih životnih lekcija samo su neki od razloga zašto su letnji kampovi dobri za decu.&n...
22.
Jul.
Trendovi
Pozdravite letnje sunce svakoga jutra uz ovih 5 vežbi istezanja koje preporučuju joga instruktori, a koje možete raditi svaki dan.
26.
Jun.
Trendovi
Devedesete su se potpuno "uvukle" u naše garderobere, dok obožavani modeli iz ove decenije i ovog leta osvajaju sneaker scenu. Pogledaj...
12.
Jun.
Trendovi
Otkrivamo vam sve nove trendove koji su "očarali" ljubitelje fitnesa širom sveta. Dobra vest je da ove treninge možete raditi čak i kod...
04.
Jun.
Trendovi
Ko kaže da leto nije predodređeno za patike? Ovaj must-have komad nosićemo tokom svih aktivnosti, ali u malo drugačijim bojama.
19.
May.
Trendovi
Leto 2020. donosi nam potpuno novi "vibe" i trendove bez kojih nećemo moći da zamislimo nijednu sportsku aktivnost. Ovo su noviteti na koje tr...
10.
Mar.
Trendovi
Predstavljamo vam sneaker favorite meseca marta – patike Nike Air Max Amixa i Nike Air Max Excee.
09.
Sep.
Trendovi
Duksevi su postali must have komad svih lifestyle varijanti, a postoji valjani razlog zašto je to tako.