Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
KAKO DA SPORTSKU GARDEROBU NOSITE U SVAKODNEVNIM IZDANJIMA?
Trendovi
20.10.2020.
Trendovi

KAKO DA SPORTSKU GARDEROBU NOSITE U SVAKODNEVNIM IZDANJIMA?

20.10.2020.

Ono što je ranije bilo nezamislivo, postalo je musttipično sportsku garderobu sve češće viđamo u svakodnevnim izdanjima. Devojke je najčešće nose sa omiljenim haljinama i suknjama, pa se više ne iznenađujemo kada vidimo da su neki od dukseva poznatih brendova iskombinovale sa elegantnom haljinom i patikama, dok su momci patike za trčanje ili trening počeli da nose i sa odelima. Sportsko-elegantan stil sada više nije tabu već – potreba, a ova jesen je prava prilika da taj stil usavršite uz nekoliko naših saveta.

Birajte kombinaciju sportskog topa i duksa

Sportski top u kombinaciji sa duksom može biti veoma atraktivan izbor u svakodnevnim izdanjima. Devojke tu kombinaciju sve češće biraju za casual dnevne varijante, mada može biti podjednako zanimljiva i za večernja izdanja. Naš predlog je Reebok SH Fashion Bra u kombinaciji sa Reebok WOR MYT duksom – spoj koji će dati pravu dozu boja i urbanu notu vašim jesenjim izdanjima.

Odlučite se za kontrastne, ali klasične varijante

Kada kažemo klasične varijante, mislimo na kombinaciju boja koja uvek dobija – crno-belu odnosno crveno-belu. Ove jeseni naša preporuka jesu ženski duksevi u crno-belim tonovima, dok muškarce pozivamo da biraju nešto drugačije – crveno-belu kombinaciju – baš kao što je to slučaj sa ovim Reebok TE Linear muškim duksom i donjim delom trenerke.

Da, i donji deo trenerke postaje neizostavan odevni komad u svakodnevnim izdanjima, pa možemo reći da se i sportski casual kompleti vraćaju u modu.

Helanke i duks van teretane – zašto da ne?

Drage dame, znamo da ste navikle da helanke za trening nosite u teretani, na putu od teretane do kuće i obratno, ali... Ove jeseni se ne ustručavajte da taj sportski odevni komad ponesete i u drugim prilikama koje to dozvoljavaju, uz omiljene patike i duks.

Pošto su kompleti ponovo u modi, naš predlog za vaša svakodnevna izdanja je spoj Reebok TE ženskog duksa i helanki iz iste kolekcije.

Uklapajte odevne kombinacije sa vašim partnerom/partnerkom

Navikli smo da se pojedini trendovi iz prethodnih decenija vraćaju u modu. Ove jeseni je uklapanje odevnih kombinacija sa vašim partnerom/partnerkom, trend koji smo često viđali devedesetih, ponovo u modi. Naš predlog? Muška i ženska varijanta Reebok Linear Logo Crew TS trenerke.

Kada je urbano jednako sportski?

Onog trenutka kada Reebok helanke, sportski top i šuškavac ponesete u svakodnevnoj varijanti, za šetnju gradom ili uživanje u prirodi. Iako pomalo neobična, ta kombinacija predstavlja veoma atraktivan spoj koji će vas, polako ali sigurno uvesti u svet ljubitelja sportskih i elegantnih kombinacija.

Momci, da vaša atraktivna sportska izdanja budu podjednako urbana predlažemo mušku Reebok TE trenerku. To što je efektna, udobna i prijatna za nošenje pravi su razlozi da postane vaš favorit ove jeseni.

Ponudu Reebok muške i ženske odeće možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online.  

Sport Vision tim

Slični članci

30.
Jun.
Trendovi
Odaberite jedan od ovih kupaćih kostima i izgledajte ženstveno, elegantno i graciozno na plaži ili bazenu ovog leta.
30.
Jul.
Trendovi
Nova poznanstva, razvijanje timskog duha, druženje i učenje osnovnih životnih lekcija samo su neki od razloga zašto su letnji kampovi dobri za decu.&n...
22.
Jul.
Trendovi
Pozdravite letnje sunce svakoga jutra uz ovih 5 vežbi istezanja koje preporučuju joga instruktori, a koje možete raditi svaki dan.
08.
Jul.
Trendovi
TikTok treninzi apsolutni su hit ovog leta, a dobra vest je da ih možete raditi i kod kuće i na otvorenom. Evo nekih predloga vežbi.
26.
Jun.
Trendovi
Devedesete su se potpuno "uvukle" u naše garderobere, dok obožavani modeli iz ove decenije i ovog leta osvajaju sneaker scenu. Pogledaj...
12.
Jun.
Trendovi
Otkrivamo vam sve nove trendove koji su "očarali" ljubitelje fitnesa širom sveta. Dobra vest je da ove treninge možete raditi čak i kod...
04.
Jun.
Trendovi
Ko kaže da leto nije predodređeno za patike? Ovaj must-have komad nosićemo tokom svih aktivnosti, ali u malo drugačijim bojama.
19.
May.
Trendovi
Leto 2020. donosi nam potpuno novi "vibe" i trendove bez kojih nećemo moći da zamislimo nijednu sportsku aktivnost. Ovo su noviteti na koje tr...
10.
Mar.
Trendovi
Predstavljamo vam sneaker favorite meseca marta – patike Nike Air Max Amixa i Nike Air Max Excee.
09.
Sep.
Trendovi
Duksevi su postali must have komad svih lifestyle varijanti, a postoji valjani razlog zašto je to tako.