Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
TRAŽIMO PRODAVCA U BEOGRADU
U fokusu
17.03.2023.
U fokusu

TRAŽIMO PRODAVCA U BEOGRADU

17.03.2023.

Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima koji bi se pridružili našem uspešnom timu. Ovoga puta tražimo prodavce za rad u našim  prodavnicama u Beogradu. Saznajte da li odgovarate profilu koji nam je potreban.

PRODAVAC - BEOGRAD

O poziciji:

Na ovoj poziciji odgovarao bi za adekvatno i pravovremeno funkcionisanje svih procesa vezanih za prodaju (usluga, poznavanje robe, prijem i manipulacija robom, higijena u maloprodajnom objektu, odnos prema kupcu).                    

Ključan aspekt uloge prodavca je pružanje kvalitetne usluge potrošačima. Informisanje kupaca o karakteristikama artikala iz asortimana MPO, uslovima i mogućnostima plaćanja, trenutnim akcijama/popustima i loyalty programima, kao i pomoć pri odabiru artikala su svakodnevni radni zadaci.               

Pratio bi asortiman i želje kupaca, izlagao artikle, vršio prijem i odlaganje robe u magacinskom prostoru maloprodajnog objekta.                                

Ukoliko si ambiciozan da budeš deo tima vodećeg lanca za prodaju sportske obuće, odeće i opreme na Balkanu prijavi se na otvoren konkurs.


Važno je da:

  • Imaš radnog iskustva u oblasti trgovine
  • Imaš završen III-IV stepen stručne spreme
  • Imaš dobre veštine komunikacije
  • Odgovoran si i organizovan

Benefiti za zaposlene:

  • Atraktivna zarada
  • Bonusi na mesečnom nivou
  • Popusti za zaposlene
  • Privatno zdravstveno osiguranje
  • Razvojni plan za zaposlene
  • Mentorstvo od prvog radnog dana
  • Priručnik za prodavce
  • Obuke i treninzi
  • Mogućnost napredovanja
  • Moderna oprema za rad i nove tehnologije

Ukoliko želite da budete deo dinamične ekipe koja postavlja standarde i neguje timski rad, pošaljite svoj CV i propratno pismo elektronskim putem, na adresu: konkurs@sportvision.org.rs.


Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo. Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i da isti budu sastavni deo baze kandidata kompanije Sport Vision.

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.
26.
Jan.
U fokusu
Ako niste sigurni kako da se spakujete za boravak na planini, pogledajte šta je to što nikako ne bi trebalo da zaboravite.