Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
U susret praznicima: Ideje za najbolje sportske poklone
U fokusu
05.12.2022.
U fokusu

U susret praznicima: Ideje za najbolje sportske poklone

05.12.2022.

Da li zbog nedostatka vremena ili ideje šta pokloniti dragim osobama, praznična euforija neretko podrazumeva i kupovinu poklona u poslednji čas. Hajde da ovog puta to promenimo! Kupovina novogodišnjih poklona na vreme i uživanje u odabiru bez žurbe i jurnjave – moguće je, verujte nam na reč.

Sport osvaja i rekreativce i profesionalce, ali i vatrene navijače. Neki ljudi se bave sportom, drugi ga prate, pa zašto onda sport ne bi bio izvor sjajnih ideja za originalne poklone, one koji će doneti mnogo radosti i zagrljaja. Ključ svega je pokloniti nešto jedinstveno, a u skladu sa afinitetima drage osobe. Ukoliko niste sigurni kako da odaberete sportski poklon, ne brinite. U nastavku vam dajemo predloge koji će vam olakšati nastupajuću prazničnu groznicu.

 

KOŠARKA ILI FUDBAL - VEČITA NEDOUMICA

Za one strastvene ljubitelje fudbala i košarke koji ne propuštaju nijednu utakmicu, sjajan poklon je fudbalski ili košarkaški dres. Još ako je sa potpisom omiljenog igrača, nema greške! Ta osoba ne mora ni da trenira pomenuti sport, dovoljno je da u istom dresu vatreno navija na utakmici, zar ne? Ukoliko želite da doživljaj bude potpun, karte za utakmicu će, potpuno smo sigurni, oduševiti tu osobu. Za one koji vole rekreativno da zaigraju fudbal ili košarku sa svojom ekipom, dobar poklon su lopta, košarkaške patike ili kopačke/patike za fudbal. Ovakav poklon će se posebno dopasti vašim mališanima. Kolekcionari će biti oduševljeni kartama i suvenirima sa autogramom omiljenog igrača, knjigama o sportu i biografijama. Možda ćete morati malo više da se potrudite, ali imaćete originalan poklon koji se pamti.

 

POKLON KAO PODSTICAJ ZA JOŠ BOLJE REZULTATE NA TRENINGU

Ukoliko među vašim dragim osobama ima onih koje vredno treniraju, sigurno će ceniti neki od poklona koji će im pomoći da budu još bolji. Ljubiteljima teretane dobro će doći par rukavica za trening ili neki od fitnes rekvizita, dok je podloga za vežbanje sjajna za sve one koji praktikuju jogu ili pilates. Ne moramo da spominjemo kvalitetne rančeve i torbe za trening, kao odličan poklon svima koji vode aktivan stil života. Atraktivna majica ili koloritne helanke, jer – i u teretanu idemo sa stilom!

 

ODUŠEVITE STRASTVENOG TRKAČA PRAVIM IZBOROM 

Strastvene ljubitelje trčanja će obradovati svaki komad opreme za trčanje. Širok i interesantan izbor olakšaće vam muke. Da li će to biti neka lagana jakna za trčanje sa reflektujućim detaljima, majica koja se lako suši ili kačket koji će ponuditi adekvatnu zaštitu – izbor je na vama. Ukoliko ste spremni da izdvojite veći iznos novca, setite se da je trkačima obuća izuzetno važna, pa će ceniti kvalitetan par patika za trčanje. Kako je trčanje aktivnost koja zahteva laganu i neopterećujuću opremu, kao i gedžete koji će olakšati i učiniti interesantnom ovu aktivnost, dobar par slušalica ili neki od „pametnih“ sportskih satova su pun pogodak.

 

OUTDOOR INSPIRACIJA ZA NOVOGODIŠNJI POKLON

Sve popularnije outdoor aktivnosti, poput hikinga, skijanja, trejla, prava su inspiracija za originalan poklon. Ako je vaša draga osoba pobornik istih, ne morate da brinete. Zanimljiva boca za vodu, rukavice za skijanje ili štapovi za planinarenje nisu samo lep, već i veoma praktičan i vredan poklon. Pribor za jelo u prirodi, set alata za hajking ili možda vreća za spavanje, što da ne? Naravno da je kvalitetan ranac za outdoor neophodan, kao i odgovarajuća obuća i odeća, pa će onima koji imaju veći budžet za poklone izbor biti mnogo lakši.

 

NE ZABORAVITE – ZA SVAKOGA POSTOJI PRAVI POKLON

Čak i ako se neko ne bavi sportom, uvek možete izabrati neki poklon u vidu lifestyle garderobe ili obuće, jer svi mi volimo da uživamo u komforu. Ako dragoj osobi u ponoć poželimo da se više posveti sebi, trenucima uživanja ili aktivnom odmoru, onda je sportska lifestyle kolekcija sjajan izvor inspiracije za poklon. Moderne helanke ili mek i udoban duks nisu rezervisani samo za izlazak, već i za uživanje kod kuće. Za ljubiteljke sportskog stila koje vole odvažne kombinacije, odličan poklon je neka od sportskih haljina koja se može kombinovati uz gotovo sve, a izgledati jednako atraktivno. Dobra muška polo majica ili naočare su klasičan, ali jednako dobar izbor. Napomenućemo da, ukoliko pogrešite u odabiru veličine, kroja ili boje, proizvod možete lako i brzo zameniti za onaj koji savršeno pristaje. Dakle, i tu nemate razloga za brigu – samo sačuvajte račun.

Ako još uvek niste sigurni šta biste mogli da poklonite nekome, reći ćemo vam samo da i poklon kartice mogu biti sjajan izbor.

Svetski poznati brendovi, vrhunski kvalitet sportske opreme i veliki izbor modela koji idu u korak sa novim tehnologijama, čekaju vas na našim prodajnim mestima ili veb šopu. Sigurni smo da nećete pogrešiti.

 

Ho-Ho-Ho!

 

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.
26.
Jan.
U fokusu
Ako niste sigurni kako da se spakujete za boravak na planini, pogledajte šta je to što nikako ne bi trebalo da zaboravite.