plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Dnevnik Svetskog prvenstva
02.09.2019.

Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 2): Zbunjeni u Foshanu

⛹️‍♂️ Ivan Minic sa lica mesta prati sva dešavanja

Kao što ste imali priliku da vidite u mom prethodnom vlogu, put u Kinu je bio dug. Pripremali su nas na mnogo šta, ali ipak nismo bili spremni na ono što nas čeka u Foshanu. U ovom, malo dužem vlogu, prikazaću vam prethodna dva dana prvenstva iza kulisa, a tamo zaista ima svega i svačega. Na gotovo svakom koraku naša tradicionalna upornost i snalažljivost stavljani su pred ispit.

Prvo, i dalje nisu svi dobili svoje akreditacije, iako su odobreni od strane FIBA-a još pre nekoliko nedelja. Drugo – internet zaista ne radi. Uspevamo mu mi doskočiti tu i tamo, ali ako je zaista važno i stani-pani, rešenja nema. Većina kolega gubi sate da bi poslala materijal, a lokalni organizator je nem na naše molbe. Možda je razlog za to što niko, ali slovima – niko ne razume i ne govori engleski.

Bilo kako bilo, najvažnije je urađeno – zabeležena ubedljiva pobeda i sačuvan dobar zdravstveni bilten.

Danas – Filipini. Zemlja u kojoj se košarka voli kao nigde drugde. Nažalost to nije dovoljno da bi u ovoj igri bili uspešni. Prvog dana prvenstva su demolirani od strane Italiije, koja je, da nije pustila gas, mogla završiti i 60 ili 70 razlike u svoju korist.

 

Autor teksta: Ivan Minić

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Sep.
2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Put iz Dongguana za Peking odneo je faktički ceo dan, tako da smo polufinala propustili da pogledamo u dvorani, ali smo ih uredno ispratili preko livescore. ...
13.
Sep.
2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Dolazak u Dongguan bio je veoma naporan. Isplaniran u poslednjem trenutku pošto smo u 11 uveče saznali da ipak ne idemo u Šangaj zbog poraza od...