Imamo nova pravila i uslove korišćenja

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 5): Dongguan i nedosanjani san
Dnevnik Svetskog prvenstva
13.09.2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva

Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 5): Dongguan i nedosanjani san

13.09.2019.

Dolazak u Dongguan bio je veoma naporan. Isplaniran u poslednjem trenutku pošto smo u 11 uveče saznali da ipak ne idemo u Šangaj zbog poraza od Španije, pa je do 7 ujutru trebalo organizovati sve za dvadesetak novinara. Sneži, organizatorki celog puta, svaka čast na tome.

Iako je u pitanju 4-5 sati vožnje vozom (Wuhan – Guangzhou), ipak se izgubi ceo dan jer dolazak do stanice, zamena karata, prolazak kontrole i sve to na oba mesta traje po nekoliko sati. Ipak, verovali smo da je to samo mala neprijatnost na putu koji ćemo pamtiti dok smo živi. Ispostaviće se da će ovaj san ostati nedosanjan.

Argentina je iskoristila sve one slabosti koje je ogolila Španija. Igrali su čvrsto, koncentirsano, a naši momci nisu imali adekvatan odgovor na to. Ispali smo iz borbe za medalje. I bolelo je. Mnogo. Šta je ko rekao već ste videli, a u ovoj epizodi videćete sve to iza kulisa.

Ipak, da Dongguan ne ostane samo u lošem sećanju, Orlovi su se postarali u meču sa SAD. Velika prilika je propuštena, ali čini se da su naučili nešto iz svega toga. Da su sada jači, bolji i spremniji.

Nama sledi selidba u Peking. Krećemo u 6 ujutru i idemo 10-ak sati brzim vozom. Tamo nas čeka borba za medalje i 5. i 7. mesto. Ali o tome više u sledećoj epizodi.

Autor teksta: Ivan Minić

Slični članci

19.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Put iz Dongguana za Peking odneo je faktički ceo dan, tako da smo polufinala propustili da pogledamo u dvorani, ali smo ih uredno ispratili preko livescore. ...
10.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Vreme je za novu epizodu Dnevnika Svetskog prvenstva, ovoga puta iz Wuhana. 
05.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Najvažnija stvar kada odeš na takmičenje koje ima mnogo faza je da ni u jednom trenutku ne zaboraviš naredni korak, ali isto tako i da ne izgub...
02.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Vreme je za drugi vlog Ivana Minića u serijalu Dnevnik Svetskog prvenstva, 
30.
Aug.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Od danas ekskluzivno pratite izveštaje Ivana Minića sa Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini.