plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Dnevnik Svetskog prvenstva
10.09.2019.

Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 4): Razglednica iz Wuhana

Da li se sećate dizajna razglednica iz Budve s kraja devedesetih godina prošlog veka na kojiima je na pola bila fotka, a druga polovina je izgledala kao pocepani papir na kome piše nešto u stilu – potrošili smo sve pare pa nemamo ni za celu razglednicu?

Naša situacija je slična tome – potrošili smo poslednjii kredit koji ne znači eliminaciju sa prvenstva, dobili šamar od selekcije Španije i nadam se preko potrebno otrežnjenje pred ulazak u borbu za medalje.

No, to je kraj priče! Početak priče je sjajno iskustvo putovanja superbrzim kineskim vozovima, a onda i naš dolazak u Wuhan. Ogroman, ali veoma lep i moderan grad, sa neverovatnim sportskim kompleksom koji čini nekoliko multifunkcionalnih arena sa dvoranama, olimpijski bazen i prelep stadion.

Upravo tu se odigrava najveći deo priče, a iako nismo videli previše grada, putovanja od hotela do dvorane su nas vodila kroz mnoge kvartove i omogućila nam da vidimo razne neverovatne stvari, kao recimo čitave oblakodere ili kvartove, koje se uveče pretvaraju u LED ekrane.

No, da ne kvarim ugođaj, pogledajte četvrtu epizodu Dnevnika Svetskog prvenstva, a mi se pakujemo sa Dongguan.

Autor teksta: Ivan Minić

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Sep.
2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Put iz Dongguana za Peking odneo je faktički ceo dan, tako da smo polufinala propustili da pogledamo u dvorani, ali smo ih uredno ispratili preko livescore. ...
13.
Sep.
2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Dolazak u Dongguan bio je veoma naporan. Isplaniran u poslednjem trenutku pošto smo u 11 uveče saznali da ipak ne idemo u Šangaj zbog poraza od...