Imamo nova pravila i uslove korišćenja

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 3): Sve ide po planu
Dnevnik Svetskog prvenstva
05.09.2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva

Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 3): Sve ide po planu

05.09.2019.

Najvažnija stvar kada odeš na takmičenje koje ima mnogo faza je da ni u jednom trenutku ne zaboraviš naredni korak, ali isto tako i da ne izgubiš iz vida širu sliku. Iako nije uvek sve u tvojim rukama, mnogo je lakše kada sve ide po utvrđenom planu. Tako je bilo u Foshanu. Ništa manje, ništa više.

Najvažnije – zdravstveni bilten je odličan, rezultat ispunjen, i u drugu fazu se stiže sa planiranim saldom bodova i dobrim momentumom.

Pred utakmicu sa Italijom, Sale je prvi put rekao da prihvata ulogu favorita. Nekako se čini da su sve izjave odmerene, ali da se ni u jednom trenutku ne ostavlja prostor za sumnju. Tačno znamo ko smo, i tačno znamo zašto smo ovde i to se sada već oseća u vazduhu kada momci istrče na parket.

U ovoj epizodi, videćete kako izgleda jedan dan novinara na velikom takmičenju, videćete atmosferu sa treninga, ali ćete i upoznati Foshan, grad od 7.5 miliona stanovnika, za koji do ovog prvenstva verovatno niste ni čuli. Primetićete u kadrovima iz kola koliko je desetina i desetina blokova zgrada, identičnih oblakodera, koji se svuda grade. Videćete i lokalnu hranu, običaje, ali i koliko ima divnih parkova i zelenila i u samom centru grada.

Vlog kao format podrazumeva da vas provedem kroz moje dane, ali pišite svoje utiske u komentarima, i usmerenja šta vas zanima i uzeću to u obzir u narednim epizodama.

 

 

Autor teksta: Ivan Minić

Slični članci

19.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Put iz Dongguana za Peking odneo je faktički ceo dan, tako da smo polufinala propustili da pogledamo u dvorani, ali smo ih uredno ispratili preko livescore. ...
13.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Dolazak u Dongguan bio je veoma naporan. Isplaniran u poslednjem trenutku pošto smo u 11 uveče saznali da ipak ne idemo u Šangaj zbog poraza od...
10.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Vreme je za novu epizodu Dnevnika Svetskog prvenstva, ovoga puta iz Wuhana. 
02.
Sep.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Vreme je za drugi vlog Ivana Minića u serijalu Dnevnik Svetskog prvenstva, 
30.
Aug.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Od danas ekskluzivno pratite izveštaje Ivana Minića sa Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini.