plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Dnevnik Svetskog prvenstva
05.09.2019.

Dnevnik Svetskog prvenstva (EP 3): Sve ide po planu

Najvažnija stvar kada odeš na takmičenje koje ima mnogo faza je da ni u jednom trenutku ne zaboraviš naredni korak, ali isto tako i da ne izgubiš iz vida širu sliku. Iako nije uvek sve u tvojim rukama, mnogo je lakše kada sve ide po utvrđenom planu. Tako je bilo u Foshanu. Ništa manje, ništa više.

Najvažnije – zdravstveni bilten je odličan, rezultat ispunjen, i u drugu fazu se stiže sa planiranim saldom bodova i dobrim momentumom.

Pred utakmicu sa Italijom, Sale je prvi put rekao da prihvata ulogu favorita. Nekako se čini da su sve izjave odmerene, ali da se ni u jednom trenutku ne ostavlja prostor za sumnju. Tačno znamo ko smo, i tačno znamo zašto smo ovde i to se sada već oseća u vazduhu kada momci istrče na parket.

U ovoj epizodi, videćete kako izgleda jedan dan novinara na velikom takmičenju, videćete atmosferu sa treninga, ali ćete i upoznati Foshan, grad od 7.5 miliona stanovnika, za koji do ovog prvenstva verovatno niste ni čuli. Primetićete u kadrovima iz kola koliko je desetina i desetina blokova zgrada, identičnih oblakodera, koji se svuda grade. Videćete i lokalnu hranu, običaje, ali i koliko ima divnih parkova i zelenila i u samom centru grada.

Vlog kao format podrazumeva da vas provedem kroz moje dane, ali pišite svoje utiske u komentarima, i usmerenja šta vas zanima i uzeću to u obzir u narednim epizodama.

 

 

Autor teksta: Ivan Minić

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Sep.
2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Put iz Dongguana za Peking odneo je faktički ceo dan, tako da smo polufinala propustili da pogledamo u dvorani, ali smo ih uredno ispratili preko livescore. ...
13.
Sep.
2019.
Dnevnik Svetskog prvenstva
Dolazak u Dongguan bio je veoma naporan. Isplaniran u poslednjem trenutku pošto smo u 11 uveče saznali da ipak ne idemo u Šangaj zbog poraza od...