plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Trčanje
19.04.2021.

PREDSTAVLJAMO VAM NEW BALANCE FUELCELL REBEL v2

Navikli ste da vam, iz nedelje u nedelju, predstavljamo najnovije modele u našoj ponudi i otkrivamo detalje koji mogu biti od koristi za vaše naredne sportske poduhvate. Ovoga puta predstavljamo nove patike za trčanje brenda New Balance – model FuelCell Rebel v2 koji je savršen za trkačke, ali i druge treninge visokog intenziteta.

Po čemu se ističu nove New Balance FuelCell Rebel v2 patike za trčanje?

FuelCell Rebel v2 dizajniran je za treninge visokog intenziteta, bili oni trkački ili treninzi koje radite u teretani. Veoma je responzivan, zahvaljujući FuelCell peni visokih performansi, koja garantuje maksimalan odskok prilikom susreta sa podlogom. Zahvaljujući tome, osetićete eksplozivan povrat energije sa svakim sledećim korakom.

Dekonstruisani detalji na peti pružaju dodatnu podršku. Posebna pažnja posvećena je i oblikovanju collar-a, dela patike koji obavija zglob, koji je takođe ispunjen penom. Ovaj model zahvaljujući tome, pored udobnosti, garantuje i maksimalnu stabilnost.

I na gornjištu patika se mogu videti značajna unapređenja. Za razliku od prvobitnog, potpuno istkanog gornjišta sa integrisanim jezikom, ono je sada izrađeno od prozračne mreže, dok je jezik odvojen i može se prilagođavati prema potrebama trkača. Taj spoj doprinosi osećaju komfora i zajedno sa upečatljivim brendingom i efektnim koloritima ovaj model čini još atraktivnijim i traženijim.

Specifikacija muških i ženskih New Balance FuelCell Rebel v2 patika za trčanje

  • FuelCell pena visokih performansi pruža eksplozivan povrat energije i doprinosi postizanju još boljih rezultata.
  • Gornjište je izrađeno od kombinacije sintetičkih i mrežastih materijala.
  • Dekonstruisani detalji na peti doprinose stabilnosti i ne utiču na prosečnu težinu patike.
  • Deo oko zglobova oblikovan je tako da fiksira stopalo.
  • NDurance tehnologija đona garancija je za superiornu stabilnost i dugotrajnost. Đon je izrađen od kombinacije materijala, kojima dominira guma različite gustine.
  • New Balance FuelCell v2 imaju prosečan nagib od 6 mm.
  • Prosečna težina muških New Balance FuelCell v2 patika za trčanje iznosi 204g.

  • Prosečna težina ženskih New Balance FuelCell v2 patika iznosi 167g.
  • Patike su idealne za beton, ravne podloge i teretanu.
  • Namenjene su trkačima koji imaju viši, stabilniji ris i neutralni su pronatori. Fleksibilnije su i prilagođenije lateralnim kretanjima.

New Balance Rebel FuelCell v2 patike za trčanje možete pronaći u odabranim Sport Vision prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

05.
Aug.
2022.
Trčanje
Svi volimo leto zbog sportskih aktivnosti na otvorenom, ali šta raditi kada skala na termometru dostigne visoke vrednosti? Pronađite savete za trčanje...
15.
Jun.
2022.
Trčanje
Predstavljamo vam prvu iteraciju GEL-NIMBUS modela, Asics Gel-Nimbus 24 patike sa inovativnom tehnologijom srednjeg đona koja će promeniti percepci...