Do -50%  i do -20% na već sniženo

Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 8000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

PRAZNICI NAM STIŽU: Najlepši novogodišnji pokloni za ljubitelje sportskog stila
U fokusu
22.12.2020.
U fokusu

PRAZNICI NAM STIŽU: Najlepši novogodišnji pokloni za ljubitelje sportskog stila

22.12.2020.

Bliže nam se novogodišnji i božićni praznici i vreme je da krenete u potragu za savršenim poklonima. Ove godine okolnosti su drugačije, pa vas pozivamo da vodite računa o sebi i drugima i sve što vam treba naručite online. Da bismo vam olakšali potragu za poklonima, pripremili smo za vas sjajne popuste, a danas vam predlažemo i odevne kombinacije koje će sigurno biti najlepši pokloni za vaše drage osobe.

Give A Little Sparkle u sportskoj varijanti: Savršen poklon za devojke koje su u treningu

Srebrni ili crni sa zlatnim detaljima – koji komplet birate kao poklon za drage devojke koje ne mogu da zamisle dan bez treninga? Ako nas pitate, odaberite oba! Ukoliko se odlučite srebrnu kombinaciju Nike helanki i topa, upotpunite je Nike Free Metcon 2 patikama za trening.

Ako je vaš izbor za novogodišnji poklon crno-zlatna Nike Icon Clash kombinacija helanki i topa za trening, onda će ona na pravi način biti upotpunjena modelom Nike Renew In-Season.

A ako mislite da all silver look treba malo "razbiti" neutralnim tonovima, evo još jedne ideje – srebrne helanke ukombinujte sa crno-belim Nike Pro topom i Nike Icon duksom crne boje na kojem se ističu izvezeni srebrni detalji.

 

Nike je savršen novogodišnji poklon i za muškarce

Ljubitelji sportskog stila obožavaju brend Nike, naročito kada govorimo o kombinacijama za svakodnevna izdanja. Jedna od tih, za koju smo sigurni da će biti savršen novogodišnji poklon, upravo je spoj tamnosivog Nike duksa, donjeg dela trenerki u dve bordo nijanse i Nike jakne u bordo-teget tonovima, koja daje pravi kontrast gotovo svim urbanim izdanjima. Udobna je, topla i atraktivna, pa nema sumnje da će osobi kojoj je poklonite postati omiljena u mnogim zimskim varijantama.

Atraktivan adidas spoj za urbane devojke

Kada efektnu adidas kombinaciju za trening, koja obuhvata Cold.Ready majicu dugih rukava i Designed to Move helanke upotpunite adidas Terrex patikama bogatog kolorita i adidas MyShelter parkom koja pruža taaako mnogo mogućnosti za kombinovanje – znate da ste pronašli savršeni novogodišnji poklon za dragu žensku osobu koja voli da izgleda atraktivno i da joj u svemu što nosi bude maksimalno udobno.

Zeleni tonovi i brend The North Face – pravi izbor za novogodišnji poklon

Brend The North Face ove godine želimo da vidimo u svom garderoberu, jer su odevni komadi toliko atraktivni da tačno možemo da ih zamislimo u tako mnogo različitih izdanja. Ako u svom okruženju imate muškarca koji već neko vreme traga za kvalitetnom muškom jaknom – evo savršenog poklona za njega.

The North Face muška jakna u zelenim tonovima jedan je od modela koji pružaju sve – toplotu tokom ledenih dana, zaštitu od vetra i vlage, ali i upečatljiv izgled na koji niko neće ostati ravnodušan.

Spremna za skijanje? Poklonite joj ovu Colmar kombinaciju

Ukoliko pripremate novogodišnji poklon za devojku koja ni ovu zimu ne može da zamisli bez skijanja i boravka na planini, evo savršenog spoja za nju – Colmar ski kombinacija upotpunjena fenomenalnim Moon Boot ženskim čizmama. Potpuno prilagođena za duge dane i noći na ski stazi, ona će ispuniti sve, pa i najveće (stilske i praktične) zahteve.

Icepeak ski kolekcija je must za muškarce

Ovogodišnja Icepeak kolekcija za muškarce osvojila nas je na prvi pogled. Upečatljiva je ne samo zbog atraktivnih kolorita, već i zbog toga što pruža savršene performanse na svim terenima i tokom svih aktivnosti na otvorenom. Evo još jednog savršenog novogodišnjeg poklona za muškarce koji uživaju u bravurama na snegu.

Champion – za hladne januarske dane kod kuće

Mnogi će veći deo januara provesti kod kuće, pa zašto da onda novogodišnji poklon ne bude kombinacija koja će pružiti maksimalnu udobnost i prijatan osećaj? Naš predlog za ženski novogodišnji poklon je spoj Champion helanki i crop duksa Champion Lady u efektnoj boji. Ne samo da će devojka kojoj je poklonite uživati u njihovim prijatnim materijalima, već će veoma lako pronaći još mnogo varijanti u kojima će moći da ih ponese.

Nike pokloni za najmlađe

Nismo zaboravili najmlađe na listi savršenih novogodišnjih poklona. Ukoliko vam se dopada ovaj spoj za dečaka i devojčicu, onda obavezno pogledajte ponudu Nike dečijih modela u našem online shop-u i obradujte ih najlepšim poklonom za Novu godinu.

Champion kombinacija – još jedan savršen novogodišnji poklon za muškarce

Kada odevnim komadima teget nijanse date dašak boje Champion duksom potpuno suprotnog kolorita, onda znate da ste napravili pravi izbor. Neka baš on bude savršen novogodišnji poklon ove godine.  

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.