Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
KOLEKCIJA KOJU SVI ŽELE: Otkrivamo vam modele koji će obeležiti naredne mesece
U fokusu
12.03.2021.
U fokusu

KOLEKCIJA KOJU SVI ŽELE: Otkrivamo vam modele koji će obeležiti naredne mesece

12.03.2021.

Poznati svetski brendovi su nam, još prošle godine, nagovestili koji će to trendovi obeležiti proleće 2021. godine, a sada kada su oni ugledali svetlost dana i našli se u našoj ponudi nove kolekcije, malo je reći da ne znamo za koji pre da se odlučimo.

Ako govorimo o modelima za trening, trčanje ili bilo koju drugu sportsku aktivnost, posebno se izdvajaju kvalitetni i pažljivo birani materijali, koji omogućavaju prozračnost i neometano kretanje bez obzira na intenzitet treninga, ali i atrakitvni koloriti koji će vam (budite spremni na to) otežati finalni izbor.

Obuća, odeća i aksesoari namenjeni ljubiteljima sportskog stila, koji su takođe deo naše nove kolekcije, ovog proleća skreću pažnju na svaki, pa i najmanji detalj – atraktivne krojeve, upečatljive boje, prijatne materijale i kombinaciju detalja koja je tu da ih istakne na pravi način.  

Evo samo nekih modela koji će obeležiti naredni period.

Nike Zoom Freak 2 – patike bez kojih je nova kolekcija nezamisliva

Već smo vam pričali priču o Giannis Antetokounmpo-u – grčkom divu koji je osvojio svet svojom igrom u NBA ligi. Njegova kolekcija Nike Zoom Freak patika stekla je neizmernu popularnost među ljubiteljima košarke, pa je ove sezone bilo nezamislivo da se model Zoom Freak 2 ne nađe i u našoj ponudi. Uostalom, ko ne bi želeo patike MVP-a All-Star utakmice?

Nike Training kombinacija za žene – jer ne možemo da se odlučimo za samo jedan model

Već smo napomenuli da će biti mnogo teško odabrati samo jedan model iz naše nove kolekcije. Zašto onda ne biste napravili celu kombinaciju za trening? Ovoga puta naš izbor je pao na spoj Nike topa, Nike One helanki i Nike Pegasus Trail 2 – patika koje jesu trkačke, ali se sasvim slobodno mogu nositi i u trening varijantama.

The North Face Rust 2 Tee – jer majica upečatljvih boja nikada nije dosta

Svakog proleća, sa prvim toplim i sunčanim danima, krećemo u kupovinu majica. I kao da nam ih već nije dosta, obično biramo modele koji su još upečatljivijih boja od modela koje već imamo u kolekciji. Ovoga puta naš izbor je The North Face Rust 2, muška majica izrađena od 100% pamuka, koja je namenjena zaljubljenicima u avanture, što je na njoj i istaknuto rečenicom Never Stop Exploring. Savršena je za prve prolećne dane, zar ne?

Champion Lady – maksi haljine su ponovo u modi

Ovih dana se mnogo govori o tome koliko je korona promenila pravac u kojem moda ide. Zajedno sa kompletima, cozy komadima i trenerkama u svakodnevnom odevanju, na velika vrata vratile su se i maksi haljine, pa je zbog toga model Champion Lady još jedan izbor za naredni period. Upečatljiva je zbog efektnih color blocking detalja, ali i zbog materijala u kojem ćete uživati ceo dan.

Nike Air Jordan za dečake i devojčice

Iako smo ovoga puta u prvi plan istakli Nike Air Jordan kombinacije za dečaka i devojčicu, nova kolekcija namenjena deci različitog uzrasta krije pregršt fenomenalnih i tako atraktivnih modela poznatih brendova. Svaki od njih odabran je sa posebnom pažnjom, u zavisnosti od namene, a naročito tako da doprinese pravilnom rastu i razvoju svakog mališana. Šta god da odaberete, biće to bez sumnje pun pogodak.

New Balance NITRELv4 – patike zvane futurizam

Volimo modele koji su futuristički, a verujemo da je to slučaj i sa vama. Zato smo, kao jedan od favorita za naredne mesece, izdvojili upravo ženske patike New Balance NITRELv4, jer su savršen primer modela koji svojih dizajnom ostavlja bez daha. O njihovoj udobnosti nećemo ni da govorimo. Neprikosnovena je!

Ellesse Superstar – muški duks čije ime dovoljno govori

Duksevi će se sigurno nositi još neko vreme, pa zašto oni ne bi bili efektni? Model koji će vladati street style izdanjima ovog proleća upravo je Ellesse Superstar muški duks čiji dizajn i kombinacija boja maksimalno opravdavaju naziv koji je dobio. Naša je topla preporuka za naredne mesece.

Ukoliko neki od ovih modela ne odgovara vašem stilu ili načinu odevanja, uvek možete pogledati kompletnu ponudu naše nove kolekcije. Dostupna je u svim prodavnicama i online.

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.