Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
TOP 7 MODELA ZA ŠKOLARCE KOJE ĆE OBOŽAVATI DA NOSE
U fokusu
27.08.2021.
U fokusu

TOP 7 MODELA ZA ŠKOLARCE KOJE ĆE OBOŽAVATI DA NOSE

27.08.2021.

Do povratka u školske klupe ostalo je još samo nekoliko dana. Dok školarci s manjim ili većim nestrpljenjem čekaju 1. septembar, roditelji pažljivo gledaju Back to School ponudu i biraju garderobu u koju će ih obući od glave do pete. Rančevi su neizostavni za povratak u školu, dok smo i ove godine za najmlađe školarce pripremili sjajne Champion komplete trenerke, patika i ranca za samo 6.999 RSD.

Champion paketi nisu jedina pogodnost koju smo pripremili ove godine. Sledi top 7 modela za dečake i devojčice koje u našem online shop-u sada možete pronaći i naručiti na popustu i tako uštedeti pred početak nove školske godine.

Nike Air Max lifestyle patike za tinejdžere

Nike Air Max patike ubrajaju se među najtraženije modele kod tinejdžera. Kod finalnog izbora i dalje prednjače klasične siluete, dok se odluka donosi na osnovu kolorita kako modela, tako i detalja. Model koji je naša preporuka za ovu školsku godinu jeste Nike Air Max SC, sa detaljima tamno zelene boje na svetlom gornjištu, upravo zbog toga što kombinuje penasti đon i Max Air jedinicu i ublažava pritisak na stopalo, pružajući mu udobnost.

Ovaj model se do 19. septembra nalazi na akciji 2=20%, tokom koje kupovinom dva modela ostvarujete 20% popusta na svaki. Kompletnu ponudu artikala pogledajte na ovom linku.

Adidas CRAZYHAOS patike za tinejdžerke

Još jedan model patika koji je na akciji 2=20%, jeste adidas CRAZYHAOS u pastelnim tonovima. Pastelno ružičasta koja dominira gornjištem upotpunjena je plavim, pastelno žutim i belim tonovima, zbog kojih se tinejdžerke na prvi pogled zaljube u njih. Gornjište je izrađeno od kombinacije velura i kože, dok je srednji deo đona ispunjen penastom strukturom koja pruža savršenu udobnost sa svakim korakom. Savršene su, zar ne?

Nike Air Jordan Jumpman duks za dečake

Za vrhunski sportski stil i originalni izgled – Nike Air Jordan Jumpman duks za dečake je savršen izbor za školarce i početak nove školske godine. Namenjen dečacima uzrasta od 8 do 15 godina, model je dizajniran tako da obezbedi savršenu udobnost. Elastične ranfle na rukavima i pojasu doprinose tome da se model odlično prilagođava telu, dok rajsferšlus koji ide celom dužinom modela omogućava lakše oblačenje i svlačenje.

Kada zahladi, tu su kapuljača ii bočni džepovi, ali i mekana, topla pamučna tkanina da pruže svu potrebnu toplotu i zaštitu.

Adidas Monster dečiji ranac

Inspirisan motivima iz Diznijevog crtanog filma, adidas Monster je dečiji ranac koji je dovoljno veliki da školarci u njega spakuju sve što im treba, a opet prilagođen njihovom uzrastu i građi.

Prednji džep sa rajsferšlusom namenjen je za čuvanje sitnijih stvari, dok su naramenice dodatno postavljene kako bi klincima pružili potrebnu udobnost. Trake na rancu mogu se podesiti prema željenoj veličini, što ovaj model čini pravim izborom za sve mališane. Ovaj model izrađen je od Primegreen recikliranih materijala visokih performansi.

Dimenzije ranca su 11 cm x 25 cm x 35 cm.

Nike Air Jordan kombinacija za devojčice

Nike Air Jordan kombinacija za devojčice jedna je od onih u koje se zaljubite na prvi pogled. Svaki od modela iz ove kombinacije neverovatno je atraktivan i udoban, dok njihov spoj čini odličan izbor za školske aktivnosti.

Upravo ovi komadi su na akciji 3=30%, u kojoj kupovinom tri ili više modela ostvarujete 30% popusta na svaki.

Champion Marc patike za dečake

Namenjene dečacima predškolskog i nižeg školskog uzrasta, Champion Marc su patike koje ne smete da propustite u našoj Back to School ponudi. Atraktivne zbog upečatljivog kolorita, ali i kvalitetnih materijala koji doprinose udobnosti, ove patike su savršen izbor za vaše mališane, jer pomažu njihov pravilan rast i razvoj.

Nike Kevin Durant ranac za tinejdžere

Nike Kevin Durant je košarkaški ranac idealan za trening, iako će klinci želeti da ga nose i u školu. Udoban je i praktičan za nošenje, jednostavan za podešavanje i ima dodatne džepove koji omogućavaju laku organizaciju. Model sadrži i džep obložen vunom, koji je savršen za slušalice.

Naručite ga u našem online shop-u, jer kupovinom dva ranca ostvarujete 40% popusta na drugi, jeftiniji. Kompletnu ponudu koja je na akciji pogledajte ovde.

Ne propustite ovu priliku da pogledate našu kompletnu Back to School ponudu i sve modele za decu različitog uzrasta naručite pre prvog zvona.

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.