Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
OVOG BRENDA SE SIGURNO SEĆATE. MONT IS RE: BORN
U fokusu
14.10.2021.
U fokusu

OVOG BRENDA SE SIGURNO SEĆATE. MONT IS RE: BORN

14.10.2021.

Da li se sećate brenda MONT? Malo starija generacija sigurno da, jer se svojevremeno jesenja i zimska izdanja nisu mogla zamisliti bez čuvene Monterice. U tom jednom modelu imali ste sve – i praktičnost i komfor, i zaštitu od hladnog vremena i vetra, i odličan stil i prilagodljiv dizajn.

Ovog oktobra, brend MONT se u velikom stilu vraća na scenu i ponovo osvaja naše garderobere. Ovo je priča o njemu.

 

Kako je počela priča o brendu MONT?

 

Priča je počela davne 1955. godine, iako je prva perjana jakna nastala tri decenije kasnije, u godini kada je prvi put osvojen Mont Everest. Brend MONT je brzo osvojio Evropu ostavši prepoznatljiv do danas, zahvaljujući osnovnoj filozofiji koju čine tri spone – kvalitet, tradicija i inovacija.

Došlo je vreme da MONT upoznaju i nove generacije, jer je 2021. godina u kojoj proslavljamo njegov RE: BORN. Reč nije slučajno odabrana i ostala neprevedena, jer označava veliki povratak brenda koji je obeležio jednu epohu i koji će, i u ovoj novoj epohi, osvojiti i poznavaoce brenda, ali i mlađe generacije.

MONT jakne i prsluci – najbolji pečat vašeg jesenjeg stila

 

Nove MONT jakne i prsluke mogu nositi svi – i oni koji se tih modela sećaju iz ranijih dana i mlađe generacije koje neprestano tragaju za novim trendovima koji će savršeno pratiti njihov urbani (sportski) stil.

Među modelima koji su ovog oktobra dostupni u našoj ponudi izdvajaju se ženske lightweight  jakne čiji materijali i boje privlače pažnju na prvi pogled. Volimo ih zato što su lagane i praktične za nošenje, a pružaju odličnu zaštitu od vetra i kiše. Možete ih spakovati u torbu (da, u svoju torbu!) i poneti sa sobom gde god da krenete. Uz njih ide i vrećica za pakovanje, što je detalj koji sigurno mnogo govori o prilagodljivosti i praktičnosti lightweight MONT modela.

Muške lightweight jakne i prsluci dokaz su da je manje uvek više i da su svedeni krojevi i neutralne boje (uz crvenu, koja se jedina izdvaja među tamnijim tonovima) dovoljni da izgledate urbano i upečatljivo. One su tu da vam pruže najbolju zaštitu od vetra i kiše.

Sve jakne iz naše ponude, pored perjanog punjenja i najlonske osnove, imaju i kapuljaču, što su dodatni razlozi da ih odaberete ove sezone.

MONT must-have modeli za ovu jesen

 

Dva MONT modela posebno su se izdvojila ove jeseni i od prvog trenutka se nalaze na našoj listi želja.

Jedan je MONT Anarchy ženska outdoor jakna koja svojim dizajnom i krojem apsolutno prati aktuelne modne trendove. Njena vibrantno žuta boja vas hipnotišuće vuče ka njoj onog trenutka kada je ugledate.

Iako izgleda glomazno, paperjasto punjenje čini ovaj model laganim za nošenje, a štiti i greje tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. Prijatnosti i ušuškanosti dodatno doprinose duboki džepovi i visoka kragna, koji su tu da upotpune zaštitu od oštrog oktobarskog vetra.

MONT Lightweight muški prsluk drugi je favorit za ovu jesen!

Kako je reč o odevnom komadu koji se vratio na modnu scenu i ponovo postao neizostavan deo svakog sportskog, pa i casual stila, nije potrebno mnogo govoriti o njegovog funkcionalnosti i praktičnosti.

Najveće prednosti ovog, ali i svih drugih MONT prsluka, jesu lagano punjenje, jednostavan kroj, visoka kragna koja omogućava odličnu zaštitu i bočni džepovi izdvojeni rajsferšlusima, koji daju sasvim dovoljno prostora za odlaganje sitnica. Da li vam je potreban još neki razlog zašto treba da ih imate u svojoj kolekciji?

S nestrpljenjem smo dočekali da brend MONT ugleda svetlost dana i ponovo postane imperativ u jesenjem i zimskom odevanju. Pogledajte sve modele iz naše ponude, jer su od 10. oktobra zvanično dostupni u našim prodavnicama i online. U narednim nedeljama ponuda će biti proširena i heavyweight jaknama.

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.