Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt

Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Pridružite nam se na našem putu ka zdravijoj budućnosti kroz Eco Vision pokret.

Proizvodi

Ovo su proizvodi koji su izrađeni od najmanje 20% održivih materijala i u skladu sa najnovijim eco standardima.

Shop by brand

Lista radnji
Mapa radnji

Pretražite

Kroz male, ali značajne aktivnosti, kao što su izdvajanje plastike, reciklaža starih patika i sportske odeće, čišćenje priobalja i upotreba recikliranih materijala za obnovu školskih sala – sve smo bliži cilju. U svim našim prodavnicama, kao i na online shop-u možete pronaći proizvode koji su izrađeni od eco-friendly materijala i istaknuti EcoVision obeleživačem, a u sklopu većine objekata čekaju vas i EcoVision kutije za reciklažu. 

Da li znate koliko su šume važne za celokupan ekosistem? Mi znamo, a to nas je pokrenulo da pružimo svoj doprinos pošumljavanju, tako što smo zajedničkim snagama zaposlenih u kompaniji zasadili 1000 stabala hrasta kitnjaka na zaštićenom području Avale. Akciju smo uspešno sproveli uz podršku JP „Srbijašume“ koje ima za cilj da u narednom periodu 40% ukupne teritorije naše zemlje bude pošumljeno.

Magazin

21.
Mar
2023
Ecovision
Više od 120. zaposlenih u Sport Vision kompaniji zasadilo je 1000 sadnica hrasta kitnjaka na zaštićenom području Avale.
16.
May
2022
Ecovision
Učešće na 35. Beogradskom maratonu vam može doneti pogodnost za kupovinu u našim prodavnicama. Saznajte kako da, uz maratonski startni broj, ostvarite popust koji smo pripremili za vas u okviru našeg EcoVision projekta. 
27.
Oct
2021
Ecovision
Brend adidas jedan je od prvih koji je započeo borbu za bolju budućnost! Brojnim inovacijama u izradi sportske obuće, odeće i opreme sprečeno je gomilanje plastičnog otpada i pokrenuta sjajna ekološka misija. Ovo je njihova priča....
22.
Sep
2021
Ecovision
Brend New Balance uložio je sve svoje resurse zarad čistije planete. Ovo je njihova sustainable priča, koja nosi veoma jasnu poruku – ako ne sada, kada?
20.
Sep
2021
Ecovision
Teren napravljen od 20.000 starih patika predstavljen je u beogradskom Bloku 70. 
06.
Jul
2021
Ecovision
Da li znate da, ako ne zatvorite vodu dok perete zube, iz slavine može oteći oko 11 litara čiste vode? Vreme je da to promenite. Evo kako.   
04.
Jun
2021
Ecovision
Pogledajte kako je protekla prva zvanična akcija organizovana u okviru našeg ECOVISION projekta.
28.
May
2021
Ecovision
Predstavljamo vam ECOVISION – projekat kojim naša kompanija nastavlja da pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine.
28.
May
2021
Ecovision
Da li ste znali da se svake godine proizvede 350 miliona tona plastike koja se vremenom pretvara u mikroplastiku i, ukoliko joj se ne stane na put, završava u rekama, morima i okeanima narušavajući ekosistem planete, ali i naš...
28.
May
2021
Ecovision
Move to Zero kampanja brenda Nike još jedan je društveno odgovorni projekat koji za cilj ima borbu protiv klimatskih promena i zaštitu životne sredine.