plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Ecovision
04.06.2021.

PRVA ECOVISION AKCIJA: Očistili smo deo obale kod Brankovog mosta

Sport Vision trkački klub, zaposleni u našoj kompaniji, ali i predstavnici Ministarstva zaštite životne sredine okupili su se u petak, 4. juna na obali reke Save, kod Savskog mosta, kako bi zajedničkim snagama krenuli u prvu akciju čišćenja obale u okviru našeg ECOVISION projekta. Tom akcijom zvanično je obeležen početak projekta kojim želimo da skrenemo pažnju na značaj očuvanja i zaštite životne sredine.

Okupljena kod Savskog mosta, ekipa je krenula ka Brankovom mostu i splavovima koji su bili krajnja destinacija, oko kojih se, nažalost, nalazi najviše smeća. Na putu do splavova, u posebne kese za otpad odloženo je sve smeće koje pronađeno. Akcija je nastavljena oko jednog privatnog splava kod Brankovog mosta.

Konačni epilog – otklonjeno je smeće koje se nalazilo u reci oko splava, ali i obala, čime možemo reći da je naša prva akcija čišćenja uspešno završena.

Prikupljanje otpada i ponovno čišćenje priobalja, izdvajanje plastike i reciklaža starih patika, ekološke trke, prikupljanje čepova sa plastičnih flaša samo su neke od aktivnosti koje će se sprovoditi u narednim fazama ECOVISION projekta.

Budite i vi deo VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI. Dovoljno je da svako od nas učini malo kako bismo zajedničkim snagama dali veliki doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine.

Vidimo se na sledećoj akciji!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
May.
2022.
Ecovision
Učešće na 35. Beogradskom maratonu vam može doneti pogodnost za kupovinu u našim prodavnicama. Saznajte kako da, uz maratonski startni broj, os...
27.
Oct.
2021.
Ecovision
Brend adidas jedan je od prvih koji je započeo borbu za bolju budućnost! Brojnim inovacijama u izradi sportske obuće, odeće i opreme sprečeno je go...