Imamo nova pravila i uslove korišćenja

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
PREPORUČUJEMO: 5 FITNES APLIKACIJA ZA TRENING KOD KUĆE
Trening
02.04.2020.
Trening

PREPORUČUJEMO: 5 FITNES APLIKACIJA ZA TRENING KOD KUĆE

02.04.2020.

Da li vas je previše obaveza na dnevnom novou odvlačilo od redovnog treninga? Uz to, niste ni ljubitelj gužve niti treninga u tereteni? Dani koje provodimo kod kuće možete iskoristiti upravo za vežbanje, ali i planiranje novih treninga, uz usvajanje zdravih navika. Jedan od načina da to stvarno i uradite jeste da instalirate neku od fitnes aplikacija koje su vam dostupne na internetu. 

U Google Play prodavnici, kao i na App Store-u, u sekciji Fitness&Health možete pronaći mnoštvo besplatnih aplikacija za samostalni trening, prilagođenih svakom nivou forme – od početnika do profesionalaca. Evo kojih smo 5 aplikacija mi izdvojili. Preporučujemo vam da ih preuzmete već danas i započnete svoj trening kod kuće.

Nike+ Training Club aplikacija

Nike+ Training Club (NTC) kreira plan treninga, specijalno za svakog od vas. Kako napredujete, tako se i program u aplikaciji vremenom prilagođava vašoj formi, prateći vaš napredak.

Odaberite set vežbi i pratite uputstva tima najpoznatijih Nike trenera, kao i savete popularnih sportista, među kojima su Isaiah Thomas, Julie Ertz, Sidnei Lerouk Dvier i Cristiano Ronaldo. Dovedite telo u najbolju formu uz preko 180 vežbi, među kojima se nalaze i vežbe snage i izdržljivosti, vežbe pokretljivosti, ali i vežbe za ljubitelje joge.

Osim izazovnih vežbi, Nike+Training Club aplikacija omogućava i povezivanje korisnika kako bi se muđusobno bodrili i motivisali.

7 FIT – 7 Minute Workout aplikacija za brz i efikasan trening

Ukoliko se i vi pravdate koristeći izgovore da nemate 10 minuta vremena za brz trening u bilo kojem delu dana. predlažemo vam aplikaciju 7 Minute Workout. Kao što već zaključujete po naslovu, za vežbanje uz ovu aplikaciju potrebno vam i manje od 10 minuta.

Program je koncipiran tako što počinjete od treninga fokusiranih na određeni deo tela, a potom prelazite na treninge za celo telo – a svaki trening traje ukupno 7 minuta.

Aplikacija 7 Minute Workout isplaniraće treninge za vas, a vi izdvojite 7 minuta da se razgibate i učinite dobru stvar za svoje telo.

Sworkit - odlična fitnes aplikacija za početnike

Aplikacija Sworkit (skraćni naziv od Simply Work It) zamišljena je baš tako – da jednostavno vežbate. Možete da izaberete kardio, vežbe snage, istezanje ili pak neku mešavinu svega navedenog!

Odlična je za početnike, jer pokazuje pravilno izvođenje svake vežbe. Jedna od pogodnosti ove aplikacije za vežbanje je i mogućnost kreiranja seta omiljenih vežbi.

Zanimljivost vezana za ovu aplikaciju jeste i ta da ju je American College of Sports Medicine, 2015. godine prograsio najuspešnijom u kategoriji aplikacija sa najviše preporuka.

Freeletics - aplikacija za treninge visokog intenziteta

Freelectis treninzi sastoje se pretežno od treninga visokog intenziteta (HIIT) koje se kombinuju sa vežbama snage i izdržljivosti.

U programima vežbi u ovoj aplikaciji izdvajaju se bodyweight treninzi, tokom kojih Freeletics treneri pokazuju kako da odradite takvu vrstu treninga – bez opreme i odlaska u teretanu. Pored toga, u aplikaciji su dostupni i programi kardio treninga, treninga snage, programi za sticanje kondicije, kao i programi zdrave ishrane.

Bez obzira na nivo kondicije, programi u Freeletics aplikaciji su prilagođeni tako da svako može da postigne svoje ciljeve i izgradi zdrave navike.

HIIT & Cardio Workout By Fitfy

Kada želite brz i delotvoran trening za celo telo, HIIT je svakako najbolja opcija. Isprobajte intenzivne i efikasne treninge koji pogađaju sve grupe mišića. 

Uz pomoć vežbi koje možete pronaći u okviru HIIT & Cardio Workout by Fitify aplikacije, možete sagoreti kalorije i masti gde god da se nalazite. Preko 90 vežbi uz upotrebu samo telesne težine integrisano je u četiri jedinstvena programa.

Sve što je potrebno jeste da odvojite 20 minuta vremena za brz trening koji će u kratkom vremenskom roku dati željene rezultate.

Za kraj, složićete se da je ključna stvar - volja. Nedostatak vremena nije izgovor za odlaganje treninga, kao ni to da niste ljubitelj grupnih treninga i treninga u teretani.

Napravite prvi korak ka zdravijim navikama i zdravijem telu.

Instalirajte neku od fitnes aplikacija i izdvojite 7 do 20 minuta dnevno za trening.

Dostignite formu o kakvoj maštate, uz treninge odrađene u udobnosti svog doma.

Vežbajte kod kuće.

Sport Vision tim

Slični članci

13.
Feb.
Trening
Zaboravite na tradicionalan, dosadan plan treninga i uvedite malo uzbuđenja u svoj raspored sa izdvojenim danom u teretani koji će biti posvećen vašim...
09.
Jan.
Trening
Novu godinu često dočekujemo sa odlukama o promenama i unapređenju raznih životnih aspekata. Ako ste među onima koji su odlučili da se posvete zdravlju, evo ...
29.
Oct.
Trening
Pravilno održavanje sportskih grudnjaka osigurava njihovu dugotrajnost, a vama pruža podršku i komfor tokom aktivnosti. Investiranje u kvalitetne spor...
17.
Oct.
Trening
Fleksibilnost je važna jednako kao i vaša snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punoj amplitudi...
10.
Oct.
Trening
Izgradnja mišićne mase zahteva trud, strpljenje i posvećenost. Ključ je u balansiranju plana treninga, ishrane i mentalne pripreme. Pametan pristup će...
19.
Sep.
Trening
Vraćanje obavezama najteže pada nakon letnjeg odmora. Sa vama ću podeliti nekoliko saveta kako sebi da olakšate povratak u uobičajenu radnu rutinu&nbs...
28.
Aug.
Trening
Bez obzira da li smo ranoranilac ili ipak ne, prvih par stvari koje uradite odmah nakon ustajanja imaju veliki uticaj na ostatak dana. U daljem tekstu ću nav...
15.
Aug.
Trening
Prevelika želja da postignemo određene ciljeve tokom treninga često dovodi do toga da prevazilazimo svoje granice ne obazirući se na iscrpljenost koja se ja...
20.
Jul.
Trening
Ukoliko ste tokom cele godine vredno radili na vašem izgledu, a sada je došlo vreme da napravite pauzu i odmorite se, evo nekoliko saveta kako ...
08.
Jun.
Trening
Bilo da ste solo vežbač ili timski igrač, bavljenje sportom na otvorenom pomoći će vam da održite motivaciju koja može nestati usled stalnog vežbanja u zatvo...