plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Trening
02.04.2020.

PREPORUČUJEMO: 5 FITNES APLIKACIJA ZA TRENING KOD KUĆE

Da li vas je previše obaveza na dnevnom novou odvlačilo od redovnog treninga? Uz to, niste ni ljubitelj gužve niti treninga u tereteni? Dani koje provodimo kod kuće možete iskoristiti upravo za vežbanje, ali i planiranje novih treninga, uz usvajanje zdravih navika. Jedan od načina da to stvarno i uradite jeste da instalirate neku od fitnes aplikacija koje su vam dostupne na internetu. 

U Google Play prodavnici, kao i na App Store-u, u sekciji Fitness&Health možete pronaći mnoštvo besplatnih aplikacija za samostalni trening, prilagođenih svakom nivou forme – od početnika do profesionalaca. Evo kojih smo 5 aplikacija mi izdvojili. Preporučujemo vam da ih preuzmete već danas i započnete svoj trening kod kuće.

Nike+ Training Club aplikacija

Nike+ Training Club (NTC) kreira plan treninga, specijalno za svakog od vas. Kako napredujete, tako se i program u aplikaciji vremenom prilagođava vašoj formi, prateći vaš napredak.

Odaberite set vežbi i pratite uputstva tima najpoznatijih Nike trenera, kao i savete popularnih sportista, među kojima su Isaiah Thomas, Julie Ertz, Sidnei Lerouk Dvier i Cristiano Ronaldo. Dovedite telo u najbolju formu uz preko 180 vežbi, među kojima se nalaze i vežbe snage i izdržljivosti, vežbe pokretljivosti, ali i vežbe za ljubitelje joge.

Osim izazovnih vežbi, Nike+Training Club aplikacija omogućava i povezivanje korisnika kako bi se muđusobno bodrili i motivisali.

7 FIT – 7 Minute Workout aplikacija za brz i efikasan trening

Ukoliko se i vi pravdate koristeći izgovore da nemate 10 minuta vremena za brz trening u bilo kojem delu dana. predlažemo vam aplikaciju 7 Minute Workout. Kao što već zaključujete po naslovu, za vežbanje uz ovu aplikaciju potrebno vam i manje od 10 minuta.

Program je koncipiran tako što počinjete od treninga fokusiranih na određeni deo tela, a potom prelazite na treninge za celo telo – a svaki trening traje ukupno 7 minuta.

Aplikacija 7 Minute Workout isplaniraće treninge za vas, a vi izdvojite 7 minuta da se razgibate i učinite dobru stvar za svoje telo.

Sworkit - odlična fitnes aplikacija za početnike

Aplikacija Sworkit (skraćni naziv od Simply Work It) zamišljena je baš tako – da jednostavno vežbate. Možete da izaberete kardio, vežbe snage, istezanje ili pak neku mešavinu svega navedenog!

Odlična je za početnike, jer pokazuje pravilno izvođenje svake vežbe. Jedna od pogodnosti ove aplikacije za vežbanje je i mogućnost kreiranja seta omiljenih vežbi.

Zanimljivost vezana za ovu aplikaciju jeste i ta da ju je American College of Sports Medicine, 2015. godine prograsio najuspešnijom u kategoriji aplikacija sa najviše preporuka.

Freeletics - aplikacija za treninge visokog intenziteta

Freelectis treninzi sastoje se pretežno od treninga visokog intenziteta (HIIT) koje se kombinuju sa vežbama snage i izdržljivosti.

U programima vežbi u ovoj aplikaciji izdvajaju se bodyweight treninzi, tokom kojih Freeletics treneri pokazuju kako da odradite takvu vrstu treninga – bez opreme i odlaska u teretanu. Pored toga, u aplikaciji su dostupni i programi kardio treninga, treninga snage, programi za sticanje kondicije, kao i programi zdrave ishrane.

Bez obzira na nivo kondicije, programi u Freeletics aplikaciji su prilagođeni tako da svako može da postigne svoje ciljeve i izgradi zdrave navike.

HIIT & Cardio Workout By Fitfy

Kada želite brz i delotvoran trening za celo telo, HIIT je svakako najbolja opcija. Isprobajte intenzivne i efikasne treninge koji pogađaju sve grupe mišića. 

Uz pomoć vežbi koje možete pronaći u okviru HIIT & Cardio Workout by Fitify aplikacije, možete sagoreti kalorije i masti gde god da se nalazite. Preko 90 vežbi uz upotrebu samo telesne težine integrisano je u četiri jedinstvena programa.

Sve što je potrebno jeste da odvojite 20 minuta vremena za brz trening koji će u kratkom vremenskom roku dati željene rezultate.

Za kraj, složićete se da je ključna stvar - volja. Nedostatak vremena nije izgovor za odlaganje treninga, kao ni to da niste ljubitelj grupnih treninga i treninga u teretani.

Napravite prvi korak ka zdravijim navikama i zdravijem telu.

Instalirajte neku od fitnes aplikacija i izdvojite 7 do 20 minuta dnevno za trening.

Dostignite formu o kakvoj maštate, uz treninge odrađene u udobnosti svog doma.

Vežbajte kod kuće.

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Oct.
2022.
Trening
Sportske helanke u svetu urbanog sporta polako preuzimaju primat i postaju glavni izbor muškog dela ekipe. Iako ih mnogi zaobilaze u širokom lu...
15.
Sep.
2022.
Trening
Pamuk kao prirodni materijal najbolje prija vašoj koži, prozračan je, mekan i idealan za svakodnevno nošenje, ali svakako nije nešto u č...