Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
ŠTA JE LOUNGEWEAR I ZAŠTO TREBA DA GA IMATE U SVOM GARDEROBERU?
U fokusu
11.10.2021.
U fokusu

ŠTA JE LOUNGEWEAR I ZAŠTO TREBA DA GA IMATE U SVOM GARDEROBERU?

11.10.2021.

Trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na rad i češći boravak kod kuće. Zapravo, trebalo nam je mnogo vremena, a onda je to postalo naša svakodnevnica. Sada ne možemo da zamislimo trenutak kada ćemo se, svi zajedno, vratiti u kancelarije i funkcionisati normalno, kao i pre godinu i po dana. Naše vreme postalo je samo naše, a udobnost zahtev od kojeg ne odstupamo.

Nova svakodnevnica donela nam je i nove navike. Počeli smo da treniramo kod kuće, pronašli nove hobije koji su nam ispunjavali dane, nove reči uvrstili u naš vokabular i postavili nove imperative kada je reč o odevanju. Tako je, gotovo preko noći, u garderobere žena širom sveta svoje mesto pronašao loungewearmodni trend koji je redefinisao osnove kućnog odevanja, učinivši ga drugačijim, udobnijim i atraktivnijim. Mnogo atraktivnijim!

Šta je loungewear i kako se nosi?

 

Jedna od najvećih prednosti loungewear-a jeste činjenica da, noseći ga, možete biti potpuno svoje, a osećati se kao da na sebi imate komade od milion dolara. Savršen je u svakom smislu te reči, bilo da radite ili se opuštate u kućnim uslovima. U njemu možete skoknuti do prodavnice, pijace, bankomata, nositi neurednu punđu i biti bez šminke, a osećati se kao milion dolara.

I čitanje knjige u omiljenom kutku doma, uživanje u kafi ili čaju sa drugaricom, slušanje muzike i kišni dani dobili su potpuno drugačiju notu otkako smo isprobale modele koji su deo loungewear kolekcije s potpisom Soul Studio by Lussari.

Mekaniji, udobniji, prijatniji, atraktivniji od svih drugih kućnih varijanti, ovi odevni komadi izrađeni su tako da izgledaju sofisticirano kako god i gde god da ih nosite.

Suštinska razlika između loungewear-a i pidžama, koje takođe često nosimo u kućnim uslovima, i sportskih komada, koje nosimo na treningu i tokom svakodnevnih aktivnosti, jeste u materijalima koji se koriste u njihovoj izradi, krojevima, pa čak i u tonovima koji dominiraju tim odevnim komadima. Umesto užih krojeva, jarkih boja i paterna, materijala poput vune, flanela ili poliestera, loungwear kolekcijama dominiraju neutralne palete boja i materijali poput modala i mešavine pamuka.

Koji tipovi loungewear-a postoje?

Reč koja bi najbolje mogla opisati loungewear jeste prilagodljivost! Iako je prvobitno zamišljen tako da pruži udobnost u kućnim uslovima, loungewear nije nužno namenjen kućnim varijantama. Neki od odevnih komada sasvim slobodno se mogu nositi na treningu, u šetnji, opuštenim aktivnostima koje najčešće obavljamo vikendom, ali i drugim casual izdanjima koja dozvoljavaju neformalnost.

Među loungewear komadima izdvajaju se donji delovi – kojima dominiraju pantalone i helanke, dok su kod gornjih delova dominantni duksevi, majice, bodi i haljine. Evo prilike da se malo bliže upoznate sa loungewear komadima novog brenda – Soul Studio by Lussari.

Donji delovi iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Detalji su ti koji prave veliku razliku između klasičnih donjih delova trenerki i loungewear donjih delova. Dostupni u zemljanim tonovima, izrađeni od najprijatnijih materijala koje možete da zamislite, sa krojevima koji će se odlično prilagoditi vašem telu, ovi modeli dozvoljavaju vam da ih kombinujete sa drugim loungewear komadima, ali i sa duksevima, patikama, toplim čarapama, pa i oversized jaknama.

Helanke iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Helanke iz Soul Studio by Lussari kolekcije postaće vaš omiljeni odevni komad onog trenutka kada ih obučete i osetite na svojoj koži. Prijatne su, veoma lagane i mekane, pa se mogu nositi i u svakodnevnim izdanjima i tokom aktivnosti kao što su joga, meditacija i pilates. Njihova boja je efektna i neutralna, te možete praviti fantastične spojeve sa drugim modelima i odevnim komadima.

Duksevi iz kolekcije Soul Studio by Lussari

Da li volite osećaj ušuškanosti i mekoće koju vam pružaju omiljeni duksevi? Obećavamo vam, osećaj koji ćete imati u modelima iz Soul Studio by Lussari kolekcije postaće reper za sve vaše buduće izbore. Zemljani tonovi u kombinaciji sa prijatnim materijalima i svedenim krojevima čine ove modele savršenim za baš sve casual kombinacije.

I majice, haljina i bodi koje su deo kolekcije Soul Studio by Lussari dizajnirani su tako da prate promenu vašeg lifestyle-a i prilagode se novim zahtevima koji su postali deo vaše svakodnevnice. U našoj ponudi će uskoro biti dostupni novi modeli, koji će definitivno ustoličiti mesto naše loungewear kolekcije u vašim garderoberima. I to je samo početak priče koju smo pripremili za vas!

Ostanite jedinstvene, nastavite da uživate u svojim (vikend) ritualima i uživajte u ušuškanosti i prijatnosti koju vam pružaju modeli iz najnovije Soul Studio by Lussari Loungewear kolekcije. Sve modele koji su trenutno dostupni u našoj ponudi možete pronaći u prodavnicama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.