Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

plaćanjem Banca Intesa karticama

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Kreditnim karticama BANCA INTESA platite na 9 rata

za sve porudžbine iznad 6000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Postani deo našeg tima

Pretraži sajt
Top 6 modela jakni koji će savršeno pratiti tvoj stil ove jeseni i zime
U fokusu
06.12.2021.
U fokusu

Top 6 modela jakni koji će savršeno pratiti tvoj stil ove jeseni i zime

06.12.2021.

Hladniji dani nam stižu. Da li ste spremili tople, zimske jakne?

Početak decembra i niže temperature nam najavljuju skori dolazak zime. Toplije zimske jakne su deo svakodnevnih kombinacija, bilo da su u pitanju ležerni i poslovni autfiti, opuštanje, odlazak na trening ili planinarenje.

Ranije smo predstavili modele svetskih brendova koje smo nosili tokom cele jeseni, a sada je vreme da vam predstavimo NEW IN modele muških i ženskih jakni koje se nalaze u našoj aktuelnoj ponudi.

 

Jack Wolfskin Jasper – 3u1 jakna za muškarce

 

Višenamenska i topla Jack Wolfskin Jasper 3u1 zimska jakna, napravljena od izuzetno mekane Texapore tkanine, otporne na vetar, održaće vas suvim, čak i po velikom pljusku ili mećavi. Svaka jakna se takođe može nositi i pojedinačno, a međusobno su povezane rajsferšlusima. Odličan i veoma topao izolator je i unutrašnja jakna upotpunjena MICROGUARD ECOSPHERE punjenjem od sintetičkih vlakana od recikliranog poliestera. Ramena su ojačana tako da spreče habanje tokom nošenja ranca. Isprobajte ovaj fantastičan model u Sport Vision prodavnicama ili poručite online.

Mont Icon Heavy - ženska outdoor jakna

 

Ove sezone, na velika vrata se vratio i brend Mont i probudio posebne uspomene svim nostalgičarima, ali i osvojio simpatije nešto mlađe populacije.

Iz ponude izdvajamo žensku Mont Icon Heavy outdoor jaknu koja će vam pružiti odličnu zaštitu tokom hladnih dana. Punjenje od paperja osigurava toplinu i udobnost, a prepoznatljiv kroj i kvalitet Mond brenda će dati posebnu svežinu vašem stilu. Atraktivnosti ove jakne doprinosi i efektna crvena i visoka kragna sa kapuljačom koja pruža dodatnu pokrivenost. Svoju „montericu“ potražite na policama Sport Vision prodavnica ili poručite online.

Helly Hansen – klasik parka za muškarce

 

Bezvremenska i funkcionalna, Helly Hansen klasik muška parka je jedan od omiljenih modela iz sezone u sezonu. Bilo da je nosite u svakodnevnim kombinacijama ili tokom planinarenja u hladnijim klimatskim uslovima, ova parka uvek dokazuje svoju vrednost. Topla i podesiva kapuljača, visoka kragna sa toplim veštačkim krznom, patentno zatvaranje celom dužinom, samo su neke od dodatnih prednosti ove impresivne muške parke iz Helly Hansen radionice.

Ukoliko je i vaš izbor topla i udobna parka, za aktivnosti na otvorenom ili kežual autfite, Helly Hansen klasik parka je pravi model za vas. Potražite je u Sport Vision prodavnicama i online.

Nike Sportswear Terma- FIT ženska jakna za jesen/zimu

 

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series je ženska jakna, u roze boji, u koju smo prosto zaljubljeni. Na prvi pogled, osvojila nas je svojim standardnim fit krojem i grafikom na prednjoj strani, koja ovoj jakni daje prepoznatljiv Nike izgled. Posebno smo oduševljeni elastičnom ranflom sa Swoosh logom, na donjoj ivici, koja podiže vaš izgled na viši nivo i daje vam poseban osećaj udobnosti i prijatnosti.

Njena vodootporna tkanina i izolacija od spoljašnjih uslova napravljene su u potpunosti od recikliranog poliestera dobijenog od plastičnih boca. Nike Therma-FIT tehnologija reguliše prirodnu toplotu vašeg tela kako bi vam obezbedila osećaj topline u hladnim danima.

Ovaj model je dostupan u nežnoj roze , ali i u crnoj i beloj boji.

Champion David – muška lifestyle zimska jakna

 

Ako ste ljubitelj modernog, sportskog stila i tokom zimskih dana, Champion David muška lifestyle jakna idealan je izbor za vas.

Na prvi pogled, našu pažnju je osvojio upečatljiv dizajn ovog modela, ali i njen kroj koji se završava tačno na liniji kukova, što doprinosi aerodinamičnom izgledu ove jakne. Neizostavni detalji su i džepovi sa strane (sa patentnim kopčanjem), ali i podesiva kapuljača.

Champion David zimska jakna za muškarce je dostupna u atraktivnoj crvenoj boji i možete je pronaći na policama Sport Vision prodavnica, kao i online.

adidas Utilitas Hooded ženska parka

 

Sezonama unazad, ženske parke su čest komad viđen u različitim i vrhunskim streetstyle kombinacijama. Iz naše ponude posebno izdvajamo adidas Utilitas Hooded Parku, žensku jaknu koja pruža ultimativan osećaj toplote i nosivosti tokom hladnijih dana. Unutrašnja topla postava, podesiva kapuljača, prostrani džepovi i duži kroj, samo su neki od razloga zašto je ovo model koje dame rado biraju i prilagođavaju svom stilu i različitim „zimskim“ prilikama. Osim toga, sintetička završnica štiti od padavina i pomaže da ostanete suvi.

Ova fantastična adidas ženska jakna dostupna je u crnoj boji, isprobajte je u našim prodavnicama ili poručite online.

Spremno dočekajte hladnije dane i zimske avanture! Izaberite model koji odgovara vašem stilu i aktivnostima. Posetite najbližu Sport Vision prodavnicu ili pogledajte ponudu online.

Sport Vision tim

Slični članci

01.
Aug.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 600 prodavnica u 13 zemalja regiona, neprestano smo u potrazi za kandidatima ko...
29.
Mar.
U fokusu
Proleće je pravo vreme za kupovinu novih patika. Zato krenite u potragu za svojim novim, omiljenim modelom i ne zaboravite da pogledate naš vodič...
17.
Mar.
U fokusu
Kao vodeći lanac za prodaju sportske obuće, odeće i opreme, sa više od 350 prodavnica u devet zemalja regiona,neprestano smo u potrazi za kandidatima ...
13.
Jan.
U fokusu
Kada kupujete zimsku jaknu, trebalo bi da znate nekoliko jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju prave veličine. U ovom tekstu vam dono...
20.
Dec.
U fokusu
Sportske odluke su neke od najčešćih na spisku ciljeva koje planiramo da ostvarimo u Novoj godini. Kako pravilno da ih postavimo i kako da istraj...
05.
Dec.
U fokusu
Praznična euforija je počela, a sa njom i kupovina poklona. Ukoliko među vašim prijateljima i članovima porodice ima onih koji se bave ...
31.
Aug.
U fokusu
Saznajte više o jedinstvenom šoping iskustvu koje smo na našem sajtu organizovali u susret novoj školskoj godini. 
16.
Mar.
U fokusu
Da li ste znali da je odabir sportskog grudnjaka od ključne važnosti za vaše treninge? Pogledajte priču o novoj adidas BRA kolekciji i pronađite svoju...
04.
Mar.
U fokusu
Kako se jake žene nose sa svakodnevnim izazovima i šta je ono što ih pokreće, pročitajte u pričama koje slede u nastavku.
22.
Feb.
U fokusu
Vreme je da zauzmete teren, iskoristite šanse i preokrenete igru u adidas Predator Edge kopačkama i patikama za fudbal.